Kanker geconstateerd bij Martijn Krabbé: 'Treurig nieuws'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 05 maart 2024 om 13:36
schermafbeelding 2023 03 14 om 221844
Dinsdagochtend deelt Martijn Krabbé een ingrijpend nieuwsbericht wat te maken heeft met zijn gezondheid. RTL reageert geschrokken op het nieuws. Krabbé vraagt om rust en privacy.
We kunnen Martijn Krabbé kennen van de bekende televisieserie Kopen zonder Kijken en als voormalig presentator van The Voice of Holland. Martijn deelt op zijn Instagram-account een droevig bericht. Zo is er onlangs een vorm van kanker vastgesteld bij Martijn. Hij deelt zijn bevindingen en emoties over deze situatie: "Dat is treurig nieuws, maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen. Zo liggen er nog meerdere behandelopties." Het lijkt erop dat Martijn vertrouwen heeft in de behandelingen die ze kunnen bieden.

Martijn Krabbé kanker

Martijn ervaart deze situatie als zwaar, maar zelf geeft hij aan dat dit voor zijn gezin het moeilijkst is: "Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten. Over kanker valt niet zoveel te lachen, maar ze hebben het voor elkaar gekregen, hoor. Met liefde overwin je eigenlijk alles. Ik sta er dus hoe dan ook goed voor." Voor nu vraagt hij om rust om dit pijnlijke nieuws te verwerken: "Ik kom wel weer een keer in de lucht als we van de schrik zijn bekomen. Voor nu hoop ik dat we een beetje met rust worden gelaten."

RTL

Het is nog niet duidelijk of Martijn al zijn werkzaamheden neerlegt of dat hij met sommige dingen verder gaat. Zo is hij binnenkort weer te zien in Kopen zonder Kijken. Zijn werkgever RTL reageert "geschrokken" te zijn van het nieuws. "Martijn staat er positief in en wil graag blijven werken. Hij zal het de komende maanden wel wat rustiger aan doen en daar is alle ruimte voor. We vinden het inspirerend hoe Martijn met de situatie omgaat en vragen iedereen om de rust en privacy die hij en zijn gezin nodig hebben te respecteren," aldus RTL.