Katja Schuurman reageert op rechtszaak Thijs Römer: 'Ik zal hem nooit laten vallen'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 22 augustus 2023 om 17:37
katja schuurman thijs romer rechtszaak
Katja Schuurman, de ex van Thijs Römer, reageert nu op zijn rechtszaak. Hij is ook de vader van haar dochter, dus de situatie raakt haar diep.

Thijs Römer gaat in hoger beroep

Thijs Römer heeft besloten om in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak die hij twee weken geleden kreeg in zijn zaak over online misbruik bij minderjarigen. Hij kreeg 3 maanden celstraf, waarvan twee maanden voorwaardelijk en een maximale taakstraf van 240 uur. Thijs kan zich namelijk 'te weinig herkennen' in de uitspraak die is gedaan door de rechter.

Katja Schuurman reageert op rechtszaak Thijs Römer

Katja Schuurman heeft rond deze zaak heel erg lang haar mond gehouden, in het belang van haar en Thijs' dochter. Nu heeft ze toch besloten om iets te vertellen over de zaak. "Binnen de beschermende muren van ons huis worden alle gesprekken gevoerd die nodig zijn om haar geloof in liefde en eerlijkheid te houden" , vertelt ze op Instagram.
Katja keurt het gedrag van Thijs absoluut niet goed. "Als moeder, als vrouw en als mens kan ik niet anders dan diepe pijn hebben over een deel van het gedrag en een deel van de keuzes van haar vader."
Toch zal de actrice haar dochter niet weghouden bij haar vader. "Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit laten vallen. Ik zal alles doen dat in mijn macht ligt om bij te - blijven - dragen aan een zo normaal en liefdevol mogelijke relatie tussen vader en dochter" , schrijft Katja als laatste.