Partner Kim Feenstra voldoet na eerste kind niet meer aan verwachtingen tussen de lakens

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 06 juni 2023 om 17:01
kim feenstra en stanley
Kim Feenstra en haar vriend Stanley zijn ouders van hun eerste kindje. Toch heeft dit grote geluk, ook zo zijn negatieve gevolgen met zich meegebracht. Tussen de lakens gaat het allemaal niet meer zo soepel.

Geen vuurwerk

Sinds Kim en Stanley de ouders zijn van hun Brooklyn proberen ze een stuk meer tijd voor elkaar vrij te maken. "Nou, sinds we ouders zijn, is er minder vuurwerk tussen ons" , begint Kim. "Daar kunnen alle ouders van jonge kinderen over meepraten denk ik. We moeten ons best doen om elkaar gedurende de dag even op te zoeken om een kop koffie te drinken of elkaar een kus te geven." De spanning spat er vanaf!
Ze proberen elkaar in ieder geval regelmatig op te zoeken voor een kusje, uit angst dat ze in een sleur terecht komen en hun leven alleen nog maar om de kinderen draait. Maar bedpret, dat lijkt er maar weinig van te komen.

Ivf-traject

Ondanks alle veranderingen zijn de twee nog steeds helemaal gek op elkaar. Kim zou bijvoorbeeld ook nog maar al te graag willen trouwen. "Ik sta daar nog steeds voor open, maar ik hecht minder waarde aan trouwen. Ik vind het veel specialer dat we samen dit traject zijn ingegaan. Als je aan ivf begint, dan moeten beide partner een clausule ondertekenen. Als mij iets overkomt, kan Stanley nog steeds aanspraak maken op de embryo's en andersom ook. Toen we daarvoor tekenden, dacht ik: dit is een handtekening voor het leven."
Wij hopen natuurlijk dat het gehele ivf een positieve uitslag zal hebben voor de twee en dat ze in de toekomst toch iets vaker de ruimte kunnen maken voor wat bedpret.