Kirsten Schilder over relatie met Nick Schilder: 'Vind ik dit leuk?'

Entertainment
woensdag, 10 januari 2024 om 15:14
ontwerp zonder titel 2024 01 10t143359619
Nick Schilder, die zich intensief bezighoudt met zijn solocarrière, en zijn vrouw Kirsten zijn in een openhartig gesprek met VROUW-magazine ingegaan op hun relatie. Het paar is bijna 20 jaar samen en trad in de zomer van 2016 in het huwelijksbootje. Desondanks heeft de bekendheid van de zanger enige twijfels opgeroepen bij Kirsten over hun relatie...

Onzekerheid

De bekendheid van Nick Schilder zorgde in het begin van hun relatie voor enige onzekerheid bij Kirsten: " Inmiddels weet ik niet beter, maar natuurlijk heb ik weleens gedacht: 'Vind ik dit leuk? Kan ik hiermee omgaan?' Want het waren ook nog eens bloedmooie meiden die achter hem aankwamen ", vertelt ze. " Maar Nick heeft altijd gehoor gegeven aan mijn onzekerheden en daarin zijn we samen gegroeid. Dat we al samen waren voordat hij bekend werd, was prettig. Want alle eerste keren die hij in zijn carrière beleefde, deelden we samen. "
Het stel heeft drie kinderen: dochters Jackie en Nikki en zoon Julian. Nick en Kirsten zijn getrouwd op hun favoriete eiland Ibiza.

Uit elkaar

In het interview met VROUW
deelde de zanger ook zijn reactie op de muzikale scheiding met Simon Keizer. Hij vond deze periode uitdagend. In het interview benadrukte hij dat het Simons keuze was om te stoppen. " Ik zag dingen anders. Ik wil er geen groot drama van maken hoor, maar het was niet makkelijk. Je werkt zeventien jaar ergens aan en opeens glipt dat weg zonder dat je er iets aan kunt doen. "
De twee zijn er wel goed uitgekomen, aldus Nick, die vervolgens zijn carrière als solo-artiest heeft voortgezet. " We hebben het afgesloten met mooie concerten.
" Vorig jaar verzorgden de twee zes uitverkochte afscheidsshows in Rotterdam Ahoy. In augustus van datzelfde jaar kondigden Nick & Simon aan te stoppen als muzikaal duo.

Plezierige bonus

Nick geef aan dat hij zijn solocarrière ervaart als een plezierige bonus . Om hier een succes van te maken, heeft de zanger zich ingespannen. “ Ik heb accenttrainingen gevolgd bij iemand die Hollywoodacteurs traint en schrijfsessies gehad met fantastische songwriters, in Berlijn, Nashville en Londen. Solo gaan is uit nood geboren, maar ik omarm het ten volle.” Hij heeft zijn gezin al ingelicht dat hij de komende tijd intensief bezig zal zijn met zijn muziekcarrière: “Ik heb thuis ook verteld dat papa heel veel uren gaat maken .”
Over het terugwinnen van fans is hij terughoudend. “ Qua repertoire is het afwachten of er mensen op mijn nieuwe genre afkomen.