Klaas Otto woest op ex-vriendin Rachel Hazes: 'Sommatiebrief verstuurd'

Entertainment
door Indy
donderdag, 14 september 2023 om 17:03
klaas otto rachel
Klaas Otto is boos op Marieke van Beek. De ex-beste vriendin van Rachel Hazes heeft onthuld dat Rachel in 2016 betaald kreeg om Klaas op de loonlijst te zetten. Klaas heeft Marieke een sommatiebrief gestuurd waarin hij dreigt een kort geding aan te spannen.

Rectificatie

Klaas ontkent in de brief dat hij Rachel heeft betaald. Hij wil dat Marieke haar uitspraken rectificeert in RTL Boulevard . "Als RTL4 daar aantoonbaar niet aan zou willen meewerken, zal ik deze rectificatie (indien nodig voor uw eigen rekening) op de voorpagina van het katern Privé (Telegraaf) en op de website van dagblad De Telegraaf en het AD laten plaatsen." Marieke heeft tot vrijdag 15 september de tijd om haar uitspraken te rectificeren. Doet ze dat niet, dan komt er een kort geding.

Marieke van Beek en Rachel Hazes

Marieke en Rachel stonden tegenover elkaar in de rechtbank . Marieke, voormalig vriendin en zakenpartner van Rachel, vertelde dat Rachel in 2016 betaald kreeg om Klaas op de loonlijst te zetten, bij een getuigenverhoor
in Arnhem over een huurgeschil tussen de twee. Marieke gaf ook aan dat het om Klaas Otto, de ex-leider van motorclub No Surrender gaat. Het was al bekend dat hij destijds onder contract stond bij Melvin Produkties, het bedrijf van Rachel, Marieke en Rob Israël. Volgens Marieke hadden zij en Rob afgeraden om de deal met Klaas aan te gaan, maar rachel deed het toch en was ze er nog trots op ook.

Relatie Rachel en Klaas

Klaas en Rachel zouden ruzie hebben gekregen en Rachel had inmiddels negenduizend euro van het contante geld opgemaakt. Ze lijken deze ruzie uiteindelijk weer bij te hebben gelegd, aangezien de twee een relatie met elkaar kregen. Marieke heeft naar eigen zeggen dat bedrag geleend aan Rachel, omdat zij heel bang was dat de envelop terug moest naar Klaas.
Volgens Marieke heeft zij later met Rachel afgesproken dat die negenduizend euro verrekend zou worden met de huur voor een woning van haar in Vinkeveen. Rachel zou Rachel niet zijn als ze geen weerwoord heeft en zegt nooit negenduizend euro van Marieke te hebben ontvangen.