Krijgen Louisa Janssen Michella Kox een eigen programma?

Entertainment
door Sophie
woensdag, 11 januari 2023 om 13:33
michella kox louisa janssen eigen programma
We hebben afgelopen maandag de eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle kunnen bekijken op Videoland. We hebben genoten van het powerduo Michella Kox en Louisa Janssen. Het lijkt erop dat we nog veel meer van dit duo gaan zien, want de twee krijgen mogelijk een eigen tv-programma.
Louisa Janssen en Michella Kox in een eigen tv-programma?
Louisa Janssen deelt veelbelovend nieuws op haar Instagram. Ze zou samen met Michella Kox een pilot draaien voor hun eigen tv-programma. Op de foto zien we Louisa op haar naaldhakken en Michella in een joggingbroek met verschillende hashtags waaruit blijkt dat het geen videoclip is en het ook niet om extra beelden voor Echte Meisjes in de Jungle gaat. De hashtags #newtvprogram en #pilot zijn wat maakt dat we denken aan een nieuw tv-programma voor het duo.
Korte deelname aan Echte Meisjes in de Jungle
De five minutes of fame zijn voor Louisa in Echte Meisjes in de Jungle in ieder geval alweer voorbij. We hebben eerder vernomen van Janice Blok dat je als je zou vechten met één van de andere dames, je het programma zou moeten verlaten.
Zoals we allemaal natuurlijk hebben kunnen zien besloot Louisa Esmee Ipema, bekend van Ex on the Beach: Double Dutch , van de heuvel af te duwen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat het een dusdanig harde klap was dat Esmee niet meer door kon met het programma. Door haar gedrag zou Louisa uit het programma zijn gehaald.
Foto's: Jasper Suyk/Rob Jacobs