Krijgt Goede Tijden, Slechte Tijden net zo'n groot schandaal als The Voice of Holland?

Entertainment
door Sophie
woensdag, 05 oktober 2022 om 14:18
gtst onderzoek productie
De wereld van televisie lijkt volledig in duigen te vallen. Het programma waar vele mensen vrijdagavond voor op de bank bleven zitten is al van de buis gehaald: The Voice of Holland. Maar nu dreigt de al jarenlang populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden ook richting een groot schandaal te gaan. Het onderzoek is in volle gang...
Een vieze productie medewerker bij Goede Tijden, Slechte Tijden
Een tijdje geleden deelde het roddelkanaal JuiceChannel met hun volgers dat ze bezig gaan met een onderzoek over Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit naar aanleiding van een bericht dat ze kregen van een dame nadat ze een post over twee acteurs van de soap hadden geplaatst.
Ze kregen een verhaal over een productie medewerker van het programma die net nadat hij vader was geworden berichten stuurde naar andere vrouwelijke productie medewerkers. JuiceChannel heeft deze berichten ook daadwerkelijk gezien en geven aan dat dit niet door de beugel kan als je een relatie hebt. Echter waren de berichten daar buiten onschuldig.
Later ontving het kanaal een bericht van een andere dame die een tijdje geleden stage heeft gelopen bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij ontving ook berichten van deze productie medewerker. Op het moment dat zij deze berichten ontving was ze net 18 jaar, deze medewerker was een stuk ouder. Echter zijn deze berichten een stuk minder onschuldig dan bij de andere dame, zo wordt het in ieder geval overgebracht. Over de inhoud van deze berichten kunnen ze nog niet veel delen, maar de achterliggende gedachte van deze berichten beschrijven zij als: "smakeloos".
Nadat ook deze vrouw naar voren kwam volgden er nog twee andere dames die ook elk hun eigen verhaal hadden over deze productie medewerker.
Wie praat, die gaat
"Toch merkten wij een bepaalde angst, dat is ook de reden waarom we op dit moment nog niet de concrete berichtjes met jullie kunnen delen. De dames zijn namelijk allemaal nog werkzaam binnen de televisiewereld en zijn bang hierdoor hun baan kwijt te raken. Want in dat wereldje geldt, wie praat die gaat. Echt walgelijk natuurlijk dat dit zo gaat.", aldus JuiceChannel over de situatie.
Het kanaal vervolgt met een oproep voor dames die werkzaam zijn geweest bij Goede Tijden, Slechte Tijden en zich in de verhalen kunnen herkennen. Je zal anoniem blijven en je verhaal kunnen delen. Zodra ze meer informatie hebben zullen zij dit delen.
Zal er met Goede Tijden, Slechte Tijden hetzelfde gebeuren als bij The Voice of Holland ? Of is Tim Hofman hier ook stiekem al bij betrokken? Wij zijn heel benieuwd wat er achter de schermen allemaal gebeurd is.