Kijkers Kopen Zonder Kijken in shock door eisen van stel: 'Bescheiden'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 02 april 2024 om 9:30
realitynl 110
Kopen Zonder Kijken is een goed bekeken programma op de Nederlandse buis. Met 7 seizoenen op de teller blijft het als het ware een Nederlandse 'hit'. De laatste aflevering het seizoen van Kopen Zonder Kijken is een feit, en wat was de aflevering bijzonder! Kijkers hebben massaal van zich laten horen.
In deze aflevering zijn Alisha en Noud het gelukkige stel die hulp nodig hebben met het zoeken van hun nieuwe stulpje. De twee kwamen als eerst maar niet over de plek van de woning uit, de één wilde in Tilburg wonen en de ander in Eindhoven. Dit was niet het enige wat opmerkelijk is voor de kijkers; ook de wensen van het stel! De twee hebben de opdracht gekregen om beide een moodboard te maken met hun wensen over de woning. Wat daar uitkwam vonden kijkers een beetje té ambitieus.

Reacties

Zo zouden de eisen van Alisha en Noud door het dak heen gaan! Kijkers reageren op X met: "De “wensenlijst” (lees eisenlijst) is echt bescheiden! 83 kamers, 3000 m2, ruime tuin, rustig gelegen in het bruisende centrum, indoor gym en als het kan een verwarmd zwembad, maar dat is geen must hoor." Zoveel eisen vergen ook een hoop kosten, zo reageert iemand anders met: "Dit jonge stel heeft in het Casino de jackpot gewonnen." Het is opmerkelijk dat er zoveel eisen zijn, maar dat maakt het ook wel weer begrijpelijk dat het stel eerder nog geen woning heeft kunnen vinden!

Historisch

Eerder in dit seizoen heeft er zich een historisch moment in Kopen Zonder Kijken voorgekomen! Zo is er voor het eerst een alleenstaande moeder te zien met haar zoontje, die op zoek zijn naar een woning. Kijkers reageerden positief op het nieuws en dit lieten ze ook merken: "He he eindelijk een alleenstaande met kind in #kopenzonderkijken. Zou tijd worden!!"