Binnenkijken in het landhuis van Leontine Borsato

Entertainment
zondag, 19 november 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 2023 11 16t155030468
In oktober meldde BekendeBuren dat Leontine Borsato een landhuis heeft gekocht in het Gooise plaatsje Huizen. Neem een kijkje in haar gigantische woning.

Vervolging Marco Borsato

De afgelopen winterperiode was bijzonder zwaar voor Leontine Borsato. In 2020 liep het huwelijk van Leontine en Marco Borsato op de klippen, wat een zware nasleep met zich meebracht. " Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken. " Wat Leontine door die moeilijke periode heeft geholpen, was het vertrouwen hebben in Marco . " Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen ", vertelde Leontine eerder.
Maar de volle vertrouwen die Leontine had in Marco is niet helemaal goed uitgepakt. Marco werd toch vervolgd. Het onderzoek naar de zedenzaak tegen Marco Borsato is na een periode van twee jaar eindelijk afgerond. Dat werd bekend gemaakt op 27 september. Het Openbaar Ministerie heeft besloten tot vervolging wegens vermeende onzedelijke betasting van een minderjarige.
Het vermeende misbruik zou hebben plaatsgevonden tussen 2014 en 2019, toen het slachtoffer minderjarig was. De moeder van het slachtoffer ontdekte het misbruik door het dagboek van haar dochter, wat uiteindelijk leidde tot de onthulling van de zaak. Het onderzoek heeft twee jaar in beslag genomen, mede vanwege het noodzakelijke onderzoek naar het handschrift van het slachtoffer.

Leontine blijft stil

Het management van Leontine liet het volgende weten: " We doen geen uitingen hierover. Houden het commentaar vandaag voor onszelf
" In een openhartig interview met Nouveau deelde Leontine eerder over haar relatie met Marco en haar huidige welzijn.
Ze geeft aan dat ze momenteel goed in haar vel zit, maar erkent dat dit een tijdje anders was . " Ik kom wel ergens vandaan waar het niet zo gezellig was, waar het echt moeilijk en donker was … Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken ", vertelde ze.

Prachtig landhuis

Dit prachtige landhuis, waarvan B ekendeBuren meldt dat Leontine Borsato het heeft verworven voor 1.075.000 euro, biedt een weelderige woonoppervlakte van 142 vierkante meter. Bovendien heeft ze er een hypotheek van 400.000 euro op gevestigd. Momenteel is ze druk bezig met de verbouwing van het landhuis.
Met in totaal vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers, verspreid over drie woonlagen en een kelder, biedt het de perfecte combinatie van stijl en comfort. De halfopen keuken, uitgerust met diverse inbouwapparatuur, biedt Leontine een smaakvolle ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden.
De woonkamer wordt verlicht door grote raampartijen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, en met openslaande deuren die toegang geven tot de achtertuin van 132 vierkante meter, gelegen op het noordwesten, wordt een naadloze overgang tussen binnen en buiten gecreëerd. Daarnaast beschikt het pand over een vrijstaande garage, geschikt voor één auto.
Met een oprijlaan die plaats biedt aan meerdere auto's, omringd door natuur, biedt deze woning Leontine Borsato de ideale omgeving om een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen.
Bekijk alle foto's van de woning op de site van BekendeBuren:
binnenkijkenvillaleontine 02
binnenkijkenvillaleontine 05