Leeftijdsverschil in relatie Laura Ponticorvo speelt geen rol: 'Dit is echte liefde'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 14 april 2023 om 9:05
leeftijdsverschil in relatie laura ponticorvo speelt geen rol dit is echte liefde 1
Laura Ponticorvo en Ryan Rijger zijn al zo'n acht jaar bij elkaar. De twee hebben samen één kind en de tweede wordt in juni geboren. Ryan is een stuk ouder en heeft al kinderen uit een vorige relatie. Het leeftijdsverschil tussen de twee is voor hen geen obstakel, want ja, leeftijd is maar een getal...

Relatie Laura Ponticorvo en Ryan Rijger

Toen Laura en Ryan elkaar leerde kennen, waren beiden niet op zoek naar een relatie. "Ik dacht: de ware liefde bestaat niet voor mij, dat vond ik wel best. Totdat ik Ryan ontmoette", zegt de YouTubester. Hierna ging alles best snel. Drie weken nadat ze elkaar leren kennen, gaan ze samen op wintersport en nog geen twee jaar later trekken ze bij elkaar in.
Momenteel hebben de twee één kindje en komt de tweede in juni. Doordat Ryan al wat ouder is, heeft hij ook nog drie kinderen uit een vorige relatie waarvan de oudste 24 is. "We noemen ze geen halfbroers en halfzussen, maar broers en zussen", verteld Laura. Toen ze achttien was, verwachtte ze nooit te eindigen met een man die al kinderen heeft. "Maar de samenstelling ging meteen goed. We zitten erg op één lijn", aldus Laura.

'Bang omdat het verschil zo groot was'

Laura leert Ryan kennen wanneer ze 29 is. Op dat moment is hij al 40. Hoewel Ryan het spannend vond zijn leeftijd te vertellen, heeft dit in hen relatie nooit een grote rol gespeeld. "Ik was toch een beetje bang omdat het verschil zo groot was" Nadat hij al zijn ... bij elkaar heeft geraapt, vertelt hij het Laura over de telefoon waarna hij snel weer ophing. "Ik dacht: als ze me echt leuk vindt, belt ze wel terug. En dat deed ze. Door Laura heb ik pas geleerd wat echte liefde is."