B&B Vol Liefde-Leendert doet boekje open over vertrek van Thalia

Entertainment
donderdag, 28 december 2023 om 11:12
ontwerp zonder titel 2023 12 28t104429947
Leendert verliet B&B Vol Liefde samen met Thalia. In de B&B Podcast van Showbizznetwork onthult hij nu de ware reden achter haar vertrek.

Onverwachte wending

B&B Vol Liefde -kijkers waren er heilig van overtuigd dat Leendert en Thalia elkaar helemaal hadden gevonden en dat Thalia achter zou blijven in de B&B van Leendert. Tot grote verbazing verliet ze de B&B. Later keerde ze terug toen de andere dames waren vertrokken. Leendert onthult nu dat er meer schuilgaat achter dit verhaal.
Een onverwachte wending is een understatement, want uiteindelijk koos Thalia voor Harry, die eigenlijk voor Debbie kwam. Leendert merkte een zekere blik in haar ogen op toen ze bij hem verbleef. " Thalia is een fantastische vrouw. Ze is mooi, ze is vlot. We hadden heel veel gemeen, maar het was niet genoeg om een echte relatie te starten. " Na een tijdje keerde Thalia terug naar Maastricht om zichzelf te vinden, maar ze kwam niet meer terug.

Niet meer terugkomen

Volgens Leendert dachten sommige kijkers dat hij iets miste op romantisch gebied, maar dat is niet het geval. " De reden is enorm in twijfel getrokken door iedereen. Er werd gezegd dat ik haar zou hebben weggestuurd omdat ze niet met mij naar bed wilde, dat was niet het geval. "
Thalia zou dus tijdelijk naar Nederland terugkeren, maar kennelijk hebben ze samen besloten dat ze niet meer zou terugkomen. " Thalia was er al een aantal weken, maar er moesten nog andere dames komen. Thalia plaatste grenspaaltjes om mij heen, waardoor de nieuwe dames geen kans kregen. Daarom heb ik gevraagd of ze even pas op de plaats wilde maken. "

Toch de liefde gevonden

Ondanks dat het datingavontuur voor Leendert soms overweldigend was, heeft hij buiten de camera's toch nog liefde gevonden . " Er zijn meerdere vrouwen in mijn leven. Ik krijg heel veel berichten en af en toe zit daar iemand tussen waarvan ik denk: het zou zomaar kunnen. Dan heb ik met haar een gesprek of ik heb een date. Helaas is nog niet de juiste naar boven komen drijven, maar het zou kunnen gebeuren. "