Leontine Borsato blijft Marco Borsato steunen: 'Sta volledig achter hem'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 05 september 2023 om 14:08
marco borsato leontine gips
Ondanks de aantijgingen tegen Marco Borsato heeft zijn ex-vrouw Leontine Borsato rotsvast vertrouwen in Marco. Volgens een interview in Nouveau is dat zelfs wat haar door de moeilijke periode van de scheiding heeft heen gesleept.

Aantijgingen tegen Marco Borsato

Leontine Borsato heeft het zwaar te verduren gehad met Marco Borsato. In 2019 kwam aan het licht dat hij haar heeft bedrogen met pianiste Iris de Hond. In 2020 strandde het 22-jarige huwelijk van de twee. De nasleep van de scheiding was volgens Leontine zwaar. "Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken."
Inmiddels zit Leontine weer lekker in haar vel. Wat haar door de moeilijke periode heeft heen gesleept? Het rotsvaste vertrouwen in haar ex-man. Opvallende uitspraak voor iemand die slachtoffer is van een man die vreemdging. Marco is het afgelopen jaar niet echt bepaald positief in de spotlight gekomen in medialand. Hoewel hij niet is vervolgd voor de The Voice of Holland -schandalen, loopt er nog wel een onderzoek tegen de zanger. Marco wordt ervan beschuldigd tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje te hebben aangeraakt zonder haar toestemming. Het OM gaat volgende maand besluiten of ze Marco gaan vervolgen .

Leontine Borsato overtuigd van onschuld Marco

Het gezin is volledig overtuigd van zijn onschuld. "Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen" , zegt Leontine
Haar prioriteiten liggen nu bij haar gezin. Leontine hoopt vooral dat de rust terugkeert binnen het gezin en dat zij en Marco in de toekomst opa en oma kunnen worden van hun kleinkinderen. "Ik hoop dat mijn drie kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie die rondom hun vader speelt."
Of de twee ooit nog een toekomst samen zullen hebben, zal uiteindelijk moeten blijken.