Stilte van Leontine Borsato omtrent vervolging van Marco

Entertainment
woensdag, 27 september 2023 om 17:03
ontwerp zonder titel 44
Leontine Borsato laat aan Shownieuws weten niet te willen reageren op de vervolging van haar ex-man Marco Borsato . Eerder liet Leontine weten dat ze altijd Marco zal blijven steunen.

"We doen hier geen uitingen over"

Het management van Leontine laat het volgende weten: " We doen geen uitingen hierover. Houden het commentaar vandaag voor onszelf ." Leontine vertelde eerder openhartig in de Nouveau over haar band met Marco en hoe het met haar gaat. Ze geeft aan nu lekker in haar vel te zitten, maar dat was een tijdje terug wel anders . " Ik kom wel ergens vandaan waar het niet zo gezellig was, waar het echt moeilijk en donker was... Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken" , vertelde ze.

Volle vertrouwen in Marco

Het was de afgelopen winterperiode heel zwaar voor Leontine. Ze vond zelf dat toen alles bij haar binnen kwam. In 2020 strandde het huwelijk van Leontine en Marco. De nasleep van het huwelijk was zwaar. " Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken."
Wat haar door die zware periode heeft geholpen was het vertrouwen hebben in Marco . " Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen" , vertelde Leontine eerder.

Vervolging Marco Borsato

Op woensdagmiddag heeft het Openbaar Ministerie, na bijna twee jaar eindelijk een beslissing genomen in de dagboekzaak tegen Marco Borsato. De zanger wordt beschuldigd van onzedelijke aanraking van het slachtoffer, aangemerkt als ontucht met een minderjarige. Met andere worden Marco wordt vervolgd . Marco heeft officieel aangifte gedaan tegen zowel het vermeende slachtoffer als haar moeder. De aangifte betreft beschuldigingen van smaad, laster en het indienen van een valse aangifte. Op dit moment heeft het Openbaar Ministerie nog geen definitief besluit genomen over het starten van een zaak.