Leontine Borsato wilde de relatiebreuk met John Huiberts geheim houden

Entertainment
door Denise
woensdag, 15 februari 2023 om 9:23
leontine
Leontine Borsato wilde graag haar relatie breuk geheim houden. RTL Boulevard probeerde Leontine te bereiken voor een Valentijns interview, maar Leontine had hier kennelijk geen zin, want ze drukte telkens weg. Op Valentijnsdag wordt het duidelijk dat Leontine niet meer samen is met John Huiberts .

Leontine Borsato al eerder gewaarschuwd door Yvonne Coldeweijer


Gisteren bracht onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer naar buiten dat Leontine en John uit elkaar zijn. "Je weet wel, de John die ik nog heb exposed vanwege zijn dubbelleven. Had altijd relaties met meerdere vrouwen tegelijk." Yvonne zegt dat zij Leontine heeft gewaarschuwd. Vorig jaar werd het één en ander bekend over deze man. "Ik heb Leo nog gewaarschuwd voor dit figuur, maar ze luisterde niet. Hij pakt je in met praatjes en geeft je het idee dat hij dit nog nooit bij iemand heeft gevoeld. Stuurt je songteksten en gedichten. Echt, Marco Borsato is er niks bij. "
Yvonne raakt nog niet uitgepraat over hem. "En vervolgens gebeuren er shady dingen en zegt je intuïtie dat er iets niet klopt. En dan gaat ie je het gevoel geven dat er iets niet klopt. Tot je erachter komt dat hij nog een relatie heeft met iemand anders. Zo leeft John Huiberts zijn leven. Dus...nu is de liefde tussen Leo en deze John ineens bekoeld. Wat is hier gebeurd?"

Luiaard


Yvonne krijgt van een betrouwbare spion te horen dat Leontine John niet heeft gedumpt, maar dat John degene is die haar gedumpt heeft . Auch… "Volgens zijn omgeving heeft hij haar gedumpt! Hij vertelt aan iedereen dat hij Leo maar een luie meid vindt. Hij vond haar wel lief, maar wat zwaar op de hand. John is zelf totaal niet serieus en had daar niet zoveel mee. John leeft een actief leven en staat vroeg op. Leo is meer een uitslapert en voelt niet veel uit op een dag. Dit inspireerde hem niet echt en vond haar wat inhoudsloos." De spion zegt tegen Yvonne dat John na een paar maanden was uitgekeken op Leontine en dat hij weer naar andere vrouwen begon te kijken. "Toen heeft hij haar weer ingeruild."

John Huiberts back with the ex?

John zou weer met zijn ex zijn, zegt Yvonne. Zelf heeft hij dit ontkend tegen RTL Boulevard. "Ex ? Ik weet niet naar welke ex ze refereert. Er zijn nogal veel exen de revue gepasseerd." Waarop Yvonne reageert: "Hij weet niet welke ex. I rest my case." John gaat verder: "Zijn we nog bij elkaar? Laat ik het zo zeggen: we hebben in goed overleg besloten niet meer samen te zijn. De verhalen die over mij rondgaan zijn niet waar. Dat kun je ook bij Leontine checken. Momenteel ben ik vrijgezel en dat blijf ik voorlopig ook. Ik zit prima in mijn vel en ik focus me nu op werk."

Leontine Borsato houdt lippen stijf op elkaar

Vanaf Leontine blijft het verdacht stil. Waarschijnlijk voelt ze zich een beetje gênant door de breuk. Boulevard-host Luuk Ikink probeerde ze beiden te bereiken. "We hadden contact met de man en ook met Leontine probeerden we contact te krijgen, want we wilden de twee heel graag spreken voor een Valentijns-interview. Alleen werden we continue weggedrukt enzo. Dat was allemaal vorige week. Vandaag kwamen de geruchten op Yvonne's juicekanaal dat het wel eens over zou kunnen zijn en toen zijn we er nog een keer achteraan gaan bellen. Toen kregen we inderdaad de bevestiging dat het inderdaad over en uit is. "
Tja Leontine, je bent gewaarschuwd...