Leontine is niet gediend van felicitatie Marco Borsato: 'Geen reactie'

Entertainment
door Indy
maandag, 11 december 2023 om 14:24
marco borsato felicitatie leontine
Marco Borsato zette zijn ex-vrouw Leontine Ruiters gisteren in het zonnetje op haar verjaardag. De zanger feliciteerde haar via een foto op Instagram, maar het lijkt erop dat Leontine helemaal niet zit te wachten op zijn felicitatie.

Happy birthday

Leontine Ruiters blies gisteren 56 kaarsjes uit. Haar ex-man Marco Borsato wilde de feeststemming erin houden en plaatste om klokslag twaalf uur een foto op Instagram. "Happy birthday" , schrijft hij bij een foto van Leontine en de rest van het gezin.
Hoewel Marco het vast lief heeft bedoeld, lijkt Leontine niet gediend van zijn felicitaties. "Oplettende volgers zagen dat dit stipt om 00:00 uur was. De felicitatie heeft er de hele dag opgestaan" , schrijft Juicechannel op Instagram. "Alleen heeft Leontine het bericht van Marco niet gedeeld, terwijl ze dat wel van anderen heeft gedaan.”

Aantijgingen

Het is niet heel gek dat Leontine niet ingaat op het bericht van haar ex-man. Ze heeft het de afgelopen jaren zwaar te verduren gehad met Marco. In 2019 kwam aan het licht dat hij haar heeft bedrogen met pianiste Iris de Hond. In 2020 strandde het 22-jarige huwelijk van de twee. De nasleep van de scheiding was volgens Leontine zwaar. “Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken.”
Daarnaast lag de zanger onder vuur, omdat hij tussen 2014 en 2019 een minderjarig meisje aan zou hebben aangeraakt zonder haar toestemming. Hiervoor wordt Marco vervolgd .

Rotsvast vertrouwen

Leontine en de rest van het gezin is overtuigd van de onschuld van Marco. “Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet", zei Leontine eerder dit jaar in een interview met Nouveau. "Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen” , zegt Leontine
Wat haar door de moeilijke periode heen heeft gesleept? Het rotsvaste vertrouwen in haar ex-man. Het lijkt erop dat ze, met het negeren van Marco zijn felicitatie, steeds minder achter hem staat...