Leontine Ruiters is klaar met mannen: 'Lekker alleen'

Entertainment
woensdag, 24 januari 2024 om 14:34
ontwerp zonder titel 2024 01 24t130727396
Na het beëindigen van haar huwelijk met Marco Borsato en het verbreken van haar relatie met John Huiberts, heeft Leontine Ruiters definitief genoeg van mannen. "Ik ben lekker alleen!"

Leontine Ruiters blijft liever alleen

Leontine Ruiters dacht na de scheiding met Marco Borsato eindelijk weer het geluk in de liefde te hebben gevonden bij multimiljonair John Huiberts. Maar slechts een paar maanden later volgde alweer een relatiebreuk. Volgens geruchten zou John namelijk niet zo trouw zijn geweest als Leontine had gewild. Het was een grote klap voor Leontine, die 2024 gestart is als vrijgezel.
Is Leontine wel bereid open te staan voor een nieuwe liefde in haar leven? " Nou nee hoor, ik ben lekker alleen. Dat is ook goed ", antwoordt ze in gesprek met weekblad Weekend . Enkele maanden geleden trok ze in haar nieuwe huis , waar ze nu zonder een partner zal wonen.

Achternaam Borsato op Instagram

Ondanks dat Leontine als single door het leven gaat, behoudt ze haar achternaam Borsato op Instagram . Dit valt niet in goede aarde bij haar volgers. " Is het niet Leontine Ruiters?
", luidt het in de reacties op Instagram. Ook een andere volger begrijpt er niets van. " Waarom heet die vrouw nog steeds Borsato? Ze is van hem af! Heel raar. "
Maar volgens een bron is het niet zomaar mogelijk voor Leontine om dit te wijzigen. “ Omdat Instagram moeilijk doet met het veranderen van haar achternaam “, schreef de bron aan Juicechannel. “ Ze heeft het al meerdere malen geprobeerd.
Het lijkt erop dat Leontine geen afstand kan nemen van ‘Borsato’. Na 22 jaar samen besloten zij en Marco in 2020 te scheiden. Destijds gaf Leontine aan dat ze het moeilijk vond om ‘ineens het leven alleen te moeten doen’. “ Als je dan zelf al in een donkere periode zit, waarin je de zon letterlijk en figuurlijk niet ziet schijnen, dan wordt alles wel heel zwart. Ik had nergens meer zin in en was zo moe dat ik mijn ene been niet meer voor het andere kon zetten “, vertelde ze in een gesprek met Nouveau .