Management van Lil' Kleine reageert op 'liefdesreunie' met Jaimie Vaes

Entertainment
vrijdag, 22 december 2023 om 9:57
ontwerp zonder titel 2023 12 21t135929037
De breuk tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes verliep op een intense manier. De verrassing was des te groter toen er deze week geruchten opdoken dat ze mogelijk weer bij elkaar waren. De rapper geeft nu zelf een reactie op deze speculaties.

Management reageert

Het management van Jorik (Lil' Kleine) meldt aan Shownieuws dat er geen sprake is van een hereniging op romantisch vlak . Ze benadrukken duidelijk dat de geruchten die circuleren niet waar zijn. "Yvonne Coldeweijer zit er echt, echt naast. Er is echt geen sprake van, maar ze gaan wel als goede co-ouders met elkaar om. "
Volgens Bart Ettekoven, deskundige van Shownieuws, beschouwt hij dat als een positieve ontwikkeling. " Dat gaat beter dan een jaar geleden, zullen we maar zeggen. We weten natuurlijk allemaal dat deze twee mensen niet meer met elkaar spraken en dat was natuurlijk absoluut niet in het belang van dat kind. "
" Ze zijn weer on speaking terms ", vervolgt hij. " Maar van een relatie is dus volgens het management van Jorik absoluut geen sprake. "
Het management verklaart dat Jaimie en Jorik, als co-ouders, weer goed met elkaar overweg kunnen. " Dat gaat beter dan een jaar geleden, zullen we maar zeggen, want we weten natuurlijk allemaal dat deze twee mensen niet meer met elkaar spraken maandenlang en dat was natuurlijk absoluut niet in het belang van dat kind. "
Hij gaat verder: " Allemaal, maar goed nieuws, dus wat dat betreft. Ze zijn weer on speaking terms, maar van een relatie is dus volgens het management van Jorik absoluut geen sprake. "

Jaimie reageert

En wat heeft Jaimie erover te vertellen? " Het management van Jaimie reageert vandaag niet op onze telefoontjes, maar Jamie zelf heeft – want de geruchten gaan al wel langer – eerder laten weten dat er van een relatie absoluut geen sprake is. Het blijft dus een beetje welles-nietes. "
Presentatrice Tooske Ragas: " Co-ouders kunnen ook wel eens ruziemaken, maar misschien wil ik het gewoon niet geloven. Dat zou ook kunnen. "

Zitten aan elkaar vast

Onbetwistbaar is dat Jorik en Jaimie voor altijd aan elkaar verbonden zijn, benadrukt collega Sandra Schuurhof. " In het contact zijn ze eeuwig tot elkaar veroordeeld, omdat ze samen een kind hebben. "
De geruchten over een mogelijke hereniging van het stel hebben ook de redactie van RTL Boulevard bereikt. Zij hebben ervoor gekozen om het ontkennende standpunt als nieuws te presenteren, wat volgens Yvonne dus niet juist is.