Lil' Kleine voor het eerst open over nieuwe vriendin: 'Nooit gedacht nog verliefd te worden'

Entertainment
door Sophie
maandag, 12 augustus 2024 om 10:37
lil kleine anna groeneveld
Lil' Kleine heeft het weer voor elkaar gekregen: hij heeft een nieuwe vriendin gevonden. Hoe hij er na de – nogal tumultueuze – breuk met Jaimie Vaes, n is geslaagd iemand te overtuigen om een relatie met hem aan te gaan, blijft voor ons een groot mysterie.

Lil' Kleine vriendin

Na de soapachtige gebeurtenissen rondom zijn breuk met Jaimie, heeft Lil’ Kleine de liefde opnieuw weten te vinden. Zijn nieuwste verovering luistert naar de naam Anna Groeneveld, afkomstig uit het pittoreske Meersel-Dreef in België. Anna woont tegenwoordig in Amsterdam, waar ze – uiteraard – onze rapper tegen het lijf liep in het bruisende nachtleven. Lil’ Kleine besloot zich van zijn meest charmante kant te laten zien, die wist dat hij haar nog even moest overtuigen van zijn goedheid. Hij verraste haar met maar liefst vijfhonderd rozen.
Gezien zijn roemruchte geschiedenis met Jaimie, waar romantiek en ruzie hand in hand gingen, kunnen we alleen maar afwachten hoe lang dit gebaar blijft hangen. Maar goed, Anna denkt vast dat zij de magische touch heeft om hem echt te veranderen. Of misschien is ze wel gewoon uit op een beetje bekendheid om vervolgens influencer te kunnen worden.

Rijke papa

Rob Goossens vertelde ook dat Anna uit een 'zeer goede familie' komt. Haar vader, een welvarende ondernemer met een privévliegtuig en een vakantiehuis in Italië. Na de verkoop van zijn bedrijf voor een goede driehonderd miljoen euro, besloot hij verstandig te investeren in zijn kinderen. Anna beschikt dus over een flink kapitaal, hoewel ze eerst netjes toestemming moet vragen aan haar vader.

Lil' Kleine voor het eerst open over nieuwe vriendin: 'Nooit gedacht nog verliefd te worden'

En natuurlijk kon Jorik, zoals Lil' Kleine eigenlijk heet, niet nalaten om met enthousiasme te verkondigen hoe gelukkig hij nu wel niet is. "Ik had nooit gedacht dat ik nog verliefd zou worden, maar ik voel me weer zestien", jubelde hij. Hoe ze elkaar hebben ontmoet? Via gemeenschappelijke vrienden, uiteraard. "Op Ibiza keken we elkaar in de ogen en sindsdien hebben we elkaar niet meer losgelaten", voegde hij er schattig aan toe. Anna is ook nog eens pilatesdocent. Waar precies, wil Jorik liever niet zeggen, want 'anders staat de hele sportschool vol'.