Lil' Kleine hoopt zoontje Lío meer te gaan zien: 'Opgelucht'

Entertainment
dinsdag, 23 januari 2024 om 15:24
ontwerp zonder titel 2024 01 23t151442466
Jorik Scholten, bekend als Lil Kleine, heeft na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van Jaimie Vaes lange tijd geen interviews gegeven. In zijn documentaireserie vertelt hij openhartig, en daardoor ervaart hij een gevoel van opluchting.

Documentaire Lil' Kleine

Voor de documentaire volgt een cameraploeg Jorik Scholten, bekend als Lil’ Kleine, na zijn arrestatie en belichten de makers 'de gevolgen van het verlies van zijn carrière, vriendschappen en toegang tot zijn zoon'. Voor het eerst spreken Jorik en zijn naasten over 'de onderliggende kwesties, waaronder roem, disfunctionele families, middelenmisbruik en relationele conflicten'.
De documentaire bestaat uit drie afleveringen. In de serie blijft onduidelijk of Jorik en Jaimie weer samen zijn . Speculaties over een mogelijke verzoening circuleren al geruime tijd.

Mishandeling Jaimie

Jaimie Vaes heeft herhaaldelijk interviews gegeven over haar relatie met Jorik en heeft ook de gewelddadige incidenten besproken in haar serie " In The Vaes Lane
". De rapper zelf hield zich lange tijd stil. In deze docuserie vertelt hij eindelijk zijn kant van het verhaal, en het is niet mals. Volgens Jorik was de relatie buitengewoon giftig, en tijdens het incident waarbij hij haar uit de auto sleurde, waren ze beiden flink onder invloed van drugs. Hij betuigt spijt van zijn actie, maar beweert ook dat het incident groter wordt gemaakt dan het in werkelijkheid was. " Dit kan gebeuren in een relatie ", zegt hij tegenover de camera's.
Hij suggereert dat Jaimie op de hoogte was van de camera’s op de plaats van het incident en dus van tevoren had bedacht de beelden te lekken. De kleine rapper beweert ook dat zijn ex hem meerdere malen heeft mishandeld.

Gaat zoon vaker zien

In zijn documentaireserie is hij eerlijk en daarom voelt hij zich daardoor heel erg 'opgelucht'. Hoewel zijn zoon Lío bij zijn moeder op Ibiza woont, onderhoudt hij nog regelmatig contact met hem. Hij onthult dat er wellicht plannen zijn om naar Nederland te komen, aangezien Lío hier naar school gaat. Dit zou gaan betekenen dat hij zijn zoon naar school kan brengen, iets waar hij naar natuurlijk naar uitkijkt.