Linda de Mol en Jeroen Rietbergen tóch stiekem samen?

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 13 januari 2023 om 9:02
linda en jeroen relatie
Yvonne Coldeweijer vroeg aan haar volgers van welke BN'ers zij wel een update zouden willen. Toen ging het al snel over het datingleven van Linda de Mol . Wat blijkt? Linda en Jeroen zijn nog steeds (een soort van) samen. Ze zouden zelfs samen op vakantie zijn.
De breuk tussen Jeroen Rietbergen en Linda de Mol
In januari van 2022 werd Jeroen Rietbergen beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland. In een editorial in haar blad besloot Linda duidelijkheid te scheppen over de relatie. "Voor iedereen in de media die er zo vreselijk druk mee is: nee, we zijn beslist niet weer bij elkaar. We praten af en toe. Met hulp van een therapeut, omdat er nogal wat gebeurd is. Ik hoop dat dat mag", schreef Linda.
Linda en Jeroen weer (een soort van) samen
Yvonne Coldeweijer liet weten dat Linda en Jeroen (een soort van) samen zijn. Toch zullen ze nooit meer samen naar buiten treden, maar Jeroen zou regelmatig bij Linda over de vloer komen. Dit zou voornamelijk komen omdat zijn studio zich nog bij haar in de tuin bevind. Toch eet hij na het werk mee bij Linda en zou hij in de avond ook op de bank blijven hangen. Wel woont hij ergens anders.
Rondreis door Chili
Onze roddelkoningin kwam uiteindelijk nog met meer informatie. Ze vertelt ons namelijk dat Linda en Jeroen samen een rondreis aan het maken zijn in Chili. Op 3 januari kreeg Yvonne van een spion te horen dat Jeroen op Schiphol gespot is. Op 5 januari werd hij gespot op het vliegveld van Chili samen met Linda!
"Het stel werd herkend door Nederlanders en Linda en Jeroen schoten meteen in de stress. Er werd de Nederlanders meteen nadrukkelijk gevraagd om geen foto's te maken." Volgens Yvonne kan het maar één ding betekenen dat de twee samen op vakantie zijn. "Ik zeg al maanden dat Linda en Jeroen nog samen zijn en niemand gelooft mij hé."