Linda de Mol gespot met Jeroen Rietbergen: 'Eerste foto samen'

Entertainment
donderdag, 30 november 2023 om 13:39
jeroen rietbergen linda de mol samen
Linda de Mol is opnieuw in het openbaar gespot met haar partner Jeroen Rietbergen. De tv-koningin en Vieze Jeroentje, zoals hij vaak genoemd wordt door de mannen van Vandaag Inside, zijn samen gezien bij de Sligro. "De foto’s!"

Samen gezien

Het heeft even geduurd, maar Linda de Mol en Jeroen Rietbergen gaan weer samen over straat. Na bijna twee jaar lijkt ze er nu weer voor te kiezen om in zijn gezelschap te verschijnen, ondanks het feit dat hij wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie wegens onzedelijke betasting. Ze zijn samen gaan winkelen bij de Sligro.
Afgelopen zaterdagmiddag waren Jeroen en Linda aan het winkelen bij het filiaal in Hilversum. Een observator heeft hen daar gezien en meteen foto's gemaakt, die deze week op de cover van de nieuwste Story te zien zijn. " De eerste foto’s van Linda de Mol en Jeroen samen!" , staat erbij.
Op de foto's zien we het paar met twee norse gezichten naar buiten lopen; zij met een zwarte jas aan, hij met een blauwe jas. Op het moment van fotograferen passeren ze een reclamebord van Page-toiletpapier. Ironisch genoeg lijkt Linda op dat moment kennelijk onverschillig te zijn over wat mensen ervan vinden dat ze weer met Jeroen over straat gaat.

Ophouden met geheimzinnig doen

Volgens het tijdschrift Story
kan Linda nu in ieder geval ophouden met geheimzinnig doen over haar huidige relatie met Jeroen . " Wellicht deden ze samen inkopen voor een dinertje in hun landhuis in het Gooise Huizen, waar Jeroens auto de laatste weken dagelijks voor de deur staat ", schrijft hoofdredacteur Guido den Aantrekker.
De bladenmaker stelt nu vast dat het echt definitief is dat Linda hem een tweede kans heeft gegeven. " De komende kerst zal Linda wellicht dan toch met haar voltallige gezin en aanhang kunnen doorbrengen … "

Actief bezig

Story is actief bezig met het spotten van Linda of Jeroen in het openbaar. In juni werd Jeroen gespot bij een banketbakkerij in Bussum, waar hij naar buiten liep met verschillende stokbroden. Een maand later werd Linda betrapt toen ze uit een hotel in Naarden kwam, vergezeld door Erland Galjaard , de (voormalige) echtgenoot van Wendy van Dijk.
Wat opvalt, is dat Linda met Erland wel breed lachend over straat gaat, terwijl haar gezicht een stuk serieuzer lijkt te zijn als ze met Jeroen gezien wordt. " De twee liepen daar breed grijnzend de deur uit ", meldde Story eerder. " Wat Linda en Erland daar te doen hadden, is niet bekend. "