Linda de Mol en Jeroen Rietbergen verbergen hun relatie niet langer

Entertainment
door Denise
zaterdag, 17 juni 2023 om 16:50
ontwerp zonder titel 2023 06 15t113157437
Het ziet er naar uit dat tortelduifjes Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer helemaal back together zijn. Door een foto die verscheen bij RTL Boulevard zou dit zeker het geval kunnen zijn.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Linda de Mol lijkt duidelijk het gruwelijke verleden achter zich te laten, het lijkt er namelijk op dat ze weer samenwoont met Jeroen Rietbergen. Bij RTL Boulevard dook er een foto op dat Jeroen gezellig de nieuwe hondjes uitlaat. Men vermoedt dat de twee weer samen zijn, en al helemaal na deze foto. De laatste keer werden de twee gespot samen op een bekend terras in Parijs. "Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten" , vertelde Linda hierover.

Jeroen en Linda weer terug bij elkaar

Linda zocht zeker iets uit. Jeroen heeft weer zijn hebben en houden in haar huis gestald en woont hoogstwaarschijnlijk weer bij de presentatrice. Patty Brard vertelt dat ze verbaasd is over deze wending in Shownieuws. Zo zegt zij hierover: " Wat schetst onze verbazing? Dat die twee pups uitgelaten werden door niemand minder dan Jeroen Rietbergen. Normaal gesproken kun je dan nog denken: Linda was op vakantie en Jeroen past eventjes op die pups, maar dat kan niet, want Linda is niet op vakantie."
Misschien willen Linda en Jeroen langzaamaan laten weten dat het koppel weer terug bij elkaar is en dat Nederland hier maar aan moet wennen. De mening van heel Nederland zal Jeroen en Linda dan ook een worst wezen en ze doen lekker wat ze zelf willen. Uiteindelijk is het de keuze van Lin om met iemand samen te zijn die wordt vervolgd voor een zedendelict.