De losse handjes van Wendy van Hout: Jongste zoon is doodsbang

Entertainment
door Indy
donderdag, 30 november 2023 om 10:14
wendy van hout kind
RoddelPraat heeft heftige informatie rondom Wendy van Hout. Volgens haar ex-vriend, en tevens vader van haar jongste zoon, zou zijn zoontje doodsbang zijn voor zijn moeder. En daar blijft het niet bij: Wendy zou haar zoontje zelfs slaan!

Kinderen

Wendy van Hout is de nieuwe vriendin van Massa is Kassa -ster Peter Gillis. De Massa is Kassa -ster is niet de eerste man die Wendy aan de haak slaat. Ze heeft namelijk vijf kinderen uit drie verschillende relaties. De oudste twee wonen in Frankrijk en met de jongste drie heeft ze nog regelmatig contact.
Op Instagram deelt Wendy dan ook regelmatig foto's met de kids, maar gaat het wel echt zo goed tussen hen? RoddelPraat heeft contact gelegd met de ex-vriend Wendy. Hij vertelde dat het helemaal geen happy family is en deelt schokkende verhalen. Het jongste zoontje van Wendy en de ex-vriend in kwestie zou helemaal niet goed behandeld worden door zijn moeder.

Ernstige situatie

Het jongste zoontje van Wendy is onlangs vijf jaar oud geworden. Zijn vader vertelde tegen RoddelPraat
dat zijn zoon elke twee weken slechts vier dagen bij Wendy verblijft en dat hij daarna tien dagen bij zijn vader is.
En dit is niet voor niks zo geregeld. Het jongetje wil namelijk helemaal niet naar zijn moeder toe. Elke keer als hij naar Wendy gaat, zou hij huilen en schreeuwen. Daarnaast gebeurt er iets wat absoluut niet de bedoeling is. Hij wordt naar het huis van Wendy en Peter in België gebracht. Zijn vader heeft hier nooit toestemming voor gegeven en toestemming van beide ouders is wel degelijk nodig om een kind mee te nemen naar het buitenland.

Mishandeling

Het blijkt dat Peter niet de enige is met losse handjes . Alsof de situatie nog niet erg genoeg is, heeft het zoontje van Wendy ook nog een heftige bekentenis gedaan op school. Hij heeft bij drie verschillende mensen, op drie verschillende manieren aangegeven dat hij wordt geslagen door zijn moeder.
De school vond de situatie alarmerend en heeft een melding gemaakt bij Jeugdzorg. RoddelPraat heeft inzicht gekregen in de documenten en kan bevestigen dat dit is gebeurd. Tot groot verdriet van zijn vader heeft Jeugdzorg tot op heden nog niks aan de situatie gedaan.