Louisa Janssen gearresteerd vanwege een vechtpartij na een avond uitgaan

Entertainment
door Nienke
maandag, 15 april 2024 om 11:21
realitynl 34
Afgelopen weekend zijn er beelden op Instagram verschenen waarop te zien is dat Louisa Janssen is aangehouden door de politie. Ze zou samen met haar man Rowan een avondje uit gaan, dit is helaas geëindigd met een bezoekje naar het politiebureau.
Het zou een leuke avond moeten zijn voor Louisa Janssen, die bekend is van realityseries waar Echte meisjes in de Jungle er één van is. Louisa neemt geen blad voor haar mond als er iets gebeurd waar ze het niet mee eens is. Dit is onder andere te zien in een het programma die ze samen met Michella Kox presenteert.

Gearresteerd

Louisa heeft op haar Instagram gedeeld dat ze samen met haar man Rowan uit is geweest. Juicechannel meldt op Instagram het volgende: "De avond lijkt alleen niet zo gezellig te zijn geëindigd.” Zo is er een video gedeeld waarin te zien is dat Louisa gearresteerd wordt door de politie. "In de video is te zien dat Rowan door de politie naar de grond is gewerkt en ook Louisa wordt op haar blote voeten vastgehouden”, vervolgt het kanaal. Het is onduidelijk wat er van tevoren heeft afgespeeld. "We horen van een bron dat er een vechtpartij zou zijn geweest. Mogelijk waren de twee daarbij betrokken. We hebben Louisa om een reactie gevraagd. Ze heeft ons bericht gelezen, maar nog niet gereageerd.”

Vechten

Het is niet de eerste keer dat Louisa een gevecht heeft gehad, zo heeft ze dit ook laten zien tijdens het programma Echte meisjes in de jungle. Louisa is in 2023 uit het programma gezet vanwege een aanval op een mededeelneemster. Louisa irriteerde zich blind aan de verloren opdrachten en de blijdschap van haar tegenstanders. Dit is verkeerd geschoten bij Louisa waardoor ze aan de arm van een andere deelneemster trok. Het gevolg hiervan is dat Louisa van een heuvel viel, de deelneemster mee trok, en dat haar arm was gebroken.
louisa janssen arrestatie