Louisa over de deelname aan Echte Meisjes in de Jungle: 'Kakkerlakken blijven altijd terugkomen'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 09 augustus 2024 om 13:52
michella kox louisa janssen eigen programma
Louisa Janssen en Michella Kox kunnen de meeste mensen kennen door hun deelname aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. Hoewel de twee, meerdere seizoenen lang, verschillende jungles onveilig maakten, hint Louisa op een nieuwe deelname. Of ze het zelf ziet zitten? Daar komen we maar op één manier achter.
Louisa Janssen en Michella Kox, springen ieder seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, er weer opnieuw uit. Naast het leveren van commentaar op mede deelnemers, tot het eten van spinnen en andere gekke dingen, de twee zijn niet te missen! Louisa heeft, onlangs bij RTL Boulevard, het een en ander vrij gegeven over een mogelijk, volgende deelname aan het zenuwslopende programma. Zullen we haar weer zien in het nieuwe seizoen of moeten we, Louisa, dit keer toch écht gaan missen?

Slecht mens

Louisa geeft aan dat ze is benaderd voor een eventuele deelname aan het volgende seizoen. Zelf zegt Louisa het volgende: "Tussen neus en lippen door hebben ze wel met m'n manager gesproken over seizoen drie", aldus Louisa. "Ik heb wel meteen aangegeven dat ik het niet doe. Ik word daar gewoon een heel slecht mens van. Ik sla dit keer over." Maar een volgende deelname sluit Louisa toch niet helemaal uit, ze vervolgt met: "Misschien dat ze volgend jaar willen, dan zou ik misschien ja zeggen, maar dan hoop ik wel dat ik met Michella weer in de jungle kan zitten want zij wil iedereens leven zuur maken, maar dat kan ik ook heel goed."

Ruzie

Op de vraag of Michella weer zal deelnemen, is Louisa haar antwoord meteen duidelijk: "Zeker! Vast wel, ik denk het wel. Kakkerlakken blijven altijd terugkomen dus ze gaat vast weer meedoen." De vriendschap tussen Louisa en Michelle lijkt aardig bekoeld te zijn, zo zijn de twee niet meer zo goed bevriend als dat ze voorheen waren. Eerder sprak Michella niet al te best over Louisa en werd het meteen duidelijk dat er ruzie is. Zo zei Michella: "Laat ik één ding voor altijd rechtzetten: Louisa en ik hebben een programma gemaakt, en elkaar vorig jaar in de jungle pas echt leren kennen", begon Michella. Tijdens de opnames van hun eigen programma, hebben de twee enorme ruzie gehad. "Dat weet de kijker niet", aldus Michella. De twee hebben inmiddels geen contact meer, of dat ooit nog zal gebeuren? "Als jij mij één keer naait, dan kan ik dat niet meer", zo vertelde Michella. Wie weet zullen de twee toch nog een keer samen gecast worden voor een mogelijk programma.