Maan neemt een opvallend besluit

Entertainment
door Nienke
donderdag, 29 februari 2024 om 13:00
realitynl 13
Maan de Steenwinkel kunnen we allemaal kennen van haar goedlopende muziek. Ook heeft ze een relatie met Goldband lid Karel Gerlach. Begin dit jaar heeft Maan al een ingrijpend besluit genomen en daar is het niet bij gebleven.
Maan heeft een besluit genomen wat we allemaal nooit hadden zien aankomen. Zo heeft de zangeres alle foto's die op haar Instagram stonden, verwijderd. Eerder deelde ze alles op haar Instagram en stond het nog vol met foto's en video's. Dit is niet het enige wat opmerkelijk is, zo plaatst ze een story met "Loading..." Veel mensen vragen zich af wat er aan de hand kan zijn. Zo zijn er geruchten dat Maan misschien wel nieuwe muziek gaat uitbrengen.

Werkpauze

Yvonne Coldeweijer is erachter gekomen dat Maan in heel 2024 niet gaat optreden. Zo vraagt Yvonne zichzelf af wat de reden is en noemt verschillende dingen zoals een burn-out of drugsverslaving op. Maan bevestigt via haar manager wat Yvonne heeft ontdekt over de werkpauze, maar ontkent dat daar een verslaving achter zit. RTL Boulevard is de stilte ook al opgevallen. “Maan, daar hebben we al een tijdje niets meer van gehoord of gezien. Normaal gesproken is ze niet weg te denken van je scherm”, vertelt Luuk Ikink aan de desk van RTL Boulevard. Hij vervolgt: “Er gingen meteen allemaal geruchten, maar haar management laat nu vandaag aan ons weten dat daar niets van klopt. Ze heeft geen burn-out, ze is niet verslaafd, ze is ook niet overspannen, zeggen ze.”

Reizen

"Ik ga na Vrienden van Amstel Live eerst 2,5 maand niks doen", zegt Maan tegen Kraantje Pappie in de podcast Kraan aan de bar. Maan geeft aan dat ze graag wil vertrekken naar het buitenland. "Ik wil eigenlijk ook nog naar Japan. Dus ik dacht: heel even ‘uitzonen’, heel even kijken: wat is er allemaal gebeurd de afgelopen jaren, echt even loskoppelen. Ik denk dat dat wel heel fijn is." Zo heeft ze haar grote liefde Karel begin dit jaar, meegenomen op reis.