Marco Borsato maakt tripje naar Londen: 'Achter de schermen'

Entertainment
donderdag, 21 december 2023 om 10:44
ontwerp zonder titel 2023 12 21t102908416
Marco Borsato is langzaam bezig zijn leven weer op te bouwen. Het afgelopen weekend bracht hij door in Londen, waar hij zich stortte op zijn nieuwe passie: het mennen van paarden. Maar met wie was Marco eigenlijk in Londen?

Tussen de mensen

Deze zomer spendeerde Marco Borsato veel tijd bij een paardencentrum in de omgeving van Alkmaar. Afgelopen weekend bracht zijn nieuwe hobby, mennen, hem naar Londen. Marco een video op sociale media waarin hij goede vriend en paardenmenner IJsbrand Chardon en zijn team in de schijnwerpers zette. Het gaat steeds beter met Marco. In plaats van zich terug te trekken in zijn huis, is hij nu weer actief onder de mensen.
De winnaar van de wedstrijd die dag, Boyd Exell, bevestigt aan weekblad Story dat Marco aanwezig was. " Marco Borsato was achter de schermen aanwezig. Daar heb ik hem ook ontmoet. Hij was er als toeschouwer om de Nederlandse teams aan te moedigen. "

Weer verliefd?

In tegenstelling tot eerdere uitjes waarbij Marco zijn kinderen meenam naar het buitenland, is hij deze keer op pad gegaan zonder familieleden. Het is niet duidelijk of Marco iemand anders heeft meegenomen, maar afgelopen zomer werd de zanger gespot met een vermoedelijke nieuwe liefde. Yvonne Coldeweijer ontving destijds een foto waarop te zien was dat Marco met een blonde vrouw aan boord van de boot naar Vlieland stapte.
" Door de spion geschat rond een jaar of veertig
", schreef de juicekoningin op Instagram. Vlieland is voor Marco een bekende plek, aangezien hij er al jaren komt. Marco was niet alleen met de blonde vrouw, want er was ook een jongedame bij. " Zou haar dochter kunnen zijn. Met z’n drietjes zijn ze nu op het eiland. Is Marco weer verliefd? "

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Marco zichzelf weer laat zien in het openbaar. Op de Instagram Stories van Jada Borsato, de dochter van Marco, is haar vader duidelijk zichtbaar.
Hij was vanuit Alkmaar naar Amsterdam gereisd, waar het verjaardagsfeestje van Jada plaatsvond. Zo te zien is Marco rustig zijn leven weer aan het oppakken.