Marga Scheide over Jeroen Rietbergen: 'Had affaire met mijn stiefdochter'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 21 juni 2024 om 11:21
jeroen rietbergen getuigen
Marga Scheide, die vroeger onderdeel van de groep Luv', doet een bizarre onthulling over Jeroen Rietbergen. Hij zou Linda de Mol namelijk eerder hebben bedrogen, met haar stiefdochter!

Stiefdochter Marga Scheide Jeroen Rietbergen

Marga Scheide deed aan weekblad Story een uitgebreid interview over haar liefdesleven, maar besluit hier ook een bizarre onthulling te doen over haar stiefdochter Renée. Dit is de dochter van de overleden Michiel Gunning, met wie zij destijds een relatie had. Renée had volgens Marga namelijk een affaire met Jeroen Rietbergen in 2013, toen hij al samen was met Linda de Mol! "Dat vond ik echt vervelend voor Renée, hoor", aldus Marga. "Ik vond het echt ongepast van Jeroen."
Marga is echt sterk tegen vreemdgaan, dus vond het absoluut niet kunnen dat hij, tijdens zijn relatie met Linda de Mol, een affaire had met Renée. Toch legt ze niet de schuld bij Renée, die destijds vrijgezel was, het is echt de fout van Jeroen geweest. "Ik stond en sta nog steeds pal achter Renée." Die zal het waarschijnlijk ook niet echt blij zijn dat haar voormalig stiefmoeder deze affaire na elf jaar naar buiten brengt.

Ontkenning van de affaire

Eerder was het juist Marga die de affaire tussen haar stiefdochter en Vieze Jeroentje ontkende. "Toen ik haar sprak, bleek er niets aan de hand. Ze kennen elkaar, ja. Maar zo gaat dat in 't Gooi", vertelde Marga destijds aan De Telegraaf. "Daar kent iedereen iederéén wel, als je er lang genoeg rondloopt. Als je het mij vraagt, nee, dan is er Renée kennende nooit wat gebeurd tussen haar en die man van Linda. Wat een circus. Ik hoop dat het snel over is allemaal. Die hele toestand." Dan lijkt Marga haar stiefdochter toch iets minder goed te kennen dan ze in eerste instantie dacht!