Marian uit B&B Vol Liefde keert na doodsbedreiging terug naar Portugal

Entertainment
door Indy
maandag, 11 september 2023 om 16:44
marian bb vol liefde
Marian, bekend van het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde , heeft de afgelopen tijd in Nederland doorgebracht vanwege doodsbedreigingen en financiële misstanden door een voormalige medewerkster. Deze bedreigingen hebben haar doen besluiten om tijdelijk Nederland op te zoeken. In een interview met het AD vertelt Marian over haar terugkeer naar Portugal en haar vastberadenheid om haar leven daar weer op te pakken.

Doodsbedreigingen

Marian, die eerder haar hart verloor aan Portugal en een B&B begon in de zonnige Algarve, beleefde de afgelopen periode een nachtmerrie. Ze werd bedreigd door een voormalig medewerkster die haar ook nog eens 120.000 euro afhandig had gemaakt. De vrouw wilde iemand inhuren om Marian te vermoorden en de Portugese politie kon niks voor haar betekenen Dat heeft Marian doen besluiten om naar Nederland te vertrekken.
Ondanks dat Marian zich nog steeds bedreigd voelt, heeft ze de moed gevonden om terug te keren naar haar geliefde Portugal. De betreffende vrouw die haar bedreigde, is nog steeds op vrije voeten, maar Marian weigert zich te laten wegjagen. Ze zegt vastberaden: "Ik moet erboven staan, ik ga gewoon terug. Ik ga mijn leven weer leiden."

Niet zonder voorzorgsmaatregelen naar huis

De B&B-eigenaresse begrijpt dat ze niet zonder voorzorgsmaatregelen kan terugkeren. Ze keert ook in haar eentje terug. Ze was niet één van de koppels
die elkaar gevonden heeft in het programma B&B vol Liefde.
Ze zal extra alert zijn en heeft haar huis beter beveiligd. "Ik zal me niet op mijn gemak voelen in mijn eigen huis, maar ik let extra op en slaap met de deuren op slot. Al mijn buren zijn ook weer terug van vakantie, stuk voor stuk lieve mensen. En ik krijg vrienden en kennissen over" , laat Marian weten.
Marian is ondanks de tegenslagen en bedreigingen vastbesloten om haar leven en haar B&B in Portugal voort te zetten. Ze zet haar angsten opzij om haar droom, ondanks de doodsbedreigingen en financiële tegenslagen, waar te maken in Portugal. Onlangs nam ze al het drastische besluit om haar eigen makelaarsbedrijf te verkopen .