Marian B&B Vol Liefde koopt huis in Den Bosch: 'Met de dood bedreigd'

Entertainment
door Lois
maandag, 11 maart 2024 om 15:25
marian uit bb vol liefde
Marian Trott, bekend van haar deelname aan het programma B&B Vol Liefde, heeft haar villa in Portugal te koop gezet en is teruggekeerd naar Den Bosch. In een interview met De Telegraaf onthulde Marian dat ze zich eenzaam voelde in haar Portugese villa en daarom besloot terug te keren naar haar geliefde Den Bosch, waar ze veel vrienden heeft.

'Mijn terugkeer'

Den Bosch heeft zijn charme vindt ze. "Ik voel mij hier thuis, ik kom hier vandaan. Mijn terugkeer naar Nederland heeft mijn leven opnieuw veranderd", laat Marian Trott weten. "De laatste maanden heb ik ontdekt dat ik hier nu wel op mijn plek ben.” 
Marian, die eerder haar hart verloor aan Portugal en daar een Bed and breakfast in de Algarve begon, beleefde echter een nachtmerrie toen ze met de dood werd bedreigd door een voormalig medewerkster die haar ook nog eens 120.000 euro afhandig maakte. De vrouw wilde iemand inhuren om Marian te vermoorden en de Portugese politie kon niks voor haar betekenen. Dat heeft Marian doen besluiten om naar Nederland te vertrekken.  

Veiligheid

Terug in Den Bosch neemt Marian Trott geen risico's en heeft ze extra voorzorgsmaatregelen genomen om haar veiligheid te waarborgen. Ze voelt zich niet helemaal op haar gemak in haar eigen huis en slaapt met de deuren op slot. Desondanks is ze blij met de steun van lieve buren en het gezelschap van vrienden en kennissen.

Prijskaartje

Haar terugkeer naar Nederland heeft haar leven opnieuw veranderd, beweert Marian, en ze beschouwt Den Bosch nu als haar thuis. Haar recente aankoop, een pand uit 1885 met een prijskaartje van 1.210.000 euro, wordt nu meer gezien als een pied-à-terre. Opmerkelijk genoeg betaalde ze 85.000 euro meer dan de oorspronkelijke vraagprijs. Met een woonoppervlakte van 234 vierkante meter en vier kamers is de woning op loopafstand van het centrum van Den Bosch gelegen
Beeld: Bekende Buren
Beeld: Bekende Buren
Beeld: RTL