Marieke Elsinga doet onthulling over verslaving: 'Zo gelukkig'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 15 maart 2024 om 13:25
realitynl 40
In de ochtendshow van Qmusic doet Marieke wel een hele opmerkelijke openbaring. Zo geeft ze toe dat ze verslaafd is. De verslaving van Marieke is geïnspireerd door B&B Vol Liefde kandidaat Babette.
Tijdens het programma B&B Vol Liefde onthulde Babette dat ze cacao ceremonies organiseert. Bij een cacao ceremonie komen mensen bij elkaar voor meditatie en verbinding waarbij rauwe cacao wordt gedronken. Sinds Marieke dit heeft gehoord, is ze verkocht! Niet alleen zij, maar ook haar partner heeft interesse gekregen. Marieke heeft in februari samen met haar partner Sander de cacao ceremonie geprobeerd. Ze voelden zich een langere tijd niet lekker door het grauwe weer, maar na het drinken van één kopje cacao kwam daar verandering in. Marieke riep direct: "Lief ik ben zo gelukkig."

Verslaafd!

Marieke heeft woensdag tijdens de ochtendshow van Qmusic de bijzondere onthulling gedaan. Zo vertelt ze dat ze sinds februari verslaafd is geraakt aan deze ceremonies. Anne-Marie Rozing en Mattie Valk zijn erg sceptisch over dit soort 'spirituele dingen'. "Schei nou toch uit", reageert Mattie. Anne-Marie is ook veel te nuchter voor zulke dingen. Toch ging het drietal zo'n ceremonie uitvoeren. Mattie was niet heel enthousiast en zei: "Het lijkt wel of ik de Amstel opdrink."

Zwanger 

Onlangs maakte Marieke bekend in de uitzending dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. "Ik vind het lastig voorstellen dat we een gezin hebben met twee kinderen straks, Sander en ik." De presentatrice beviel in november 2022 van zoon Jip. Op Valentijnsdag 2020 maakte Marieke haar vriend bekend en dat het de liefde van haar leven is! Zo gingen Marieke en Sander in 2021 samenwonen en hebben trouwplannen voor in de toekomst!

Tijdelijke opvolger

Nu Marieke zwanger is, werkt ze minder dagen bij Qmusic. Zo heeft Mattie een nieuwe sidekick gevonden om de plek van Marieke tijdelijk over te nemen: Miljuschka Witzenhausen! De plek is goed bevallen, laatst was ze al eventjes te horen i.p.v. Marieke.