Marieke Elsinga in verwachting van tweede kindje: 'Echt geweldig'

Entertainment
door Lois
woensdag, 14 februari 2024 om 10:05
marieke elsinga lekker gewoon lunch op straat
Marieke Elsinga is zwanger van haar tweede kind. Dat onthulde de 37-jarige presentatrice woensdag in de ochtendshow van Qmusic. Ze is in augustus uitgerekend en verwacht een meisje. 'Dan heeft Jip straks een zusje. Echt geweldig.’

Marieke Elsinga zwanger

Marieke, de bekende Nederlandse radio- en televisiepresentatrice, heeft haar luisteraars op Qmusic onlangs verrast met spannend nieuws tijdens de ochtendshow Mattie & Marieke. Iedere werkdag tussen 06:00 en 10:00 start je je dag op met het meest vrolijke duo, Mattie Valk en Marieke Elsinga, op de radio.
Terwijl ze trots vertelde over de woordjes die haar zoontje Jip had geleerd, voegde ze mysterieus een nieuw woord toe aan het lijstje: 'Bebbie'. Slimme luisteraars hoefden niet lang na te denken en concludeerden al snel dat Elsinga in verwachting is van haar tweede kindje. En jawel, ze bevestigde het nieuws met de woorden: "Ja, je hoort het goed, ik ben zwanger."

'Belabberde weken'

Hoewel Marieke dolgelukkig is met het nieuws, heeft ze de afgelopen tijd 'belabberde weken' achter de rug met vermoeidheid en misselijkheid. "Gisteren had ik een goede dag, maar dat had ik de vorige keer ook en toen lag ik een dag erna voor pampus.” Ondanks de uitdagingen kijkt ze enthousiast uit naar de komst van hun tweede kindje, dat gepland staat voor augustus.

Tweede spruit

Het besef dat er een tweede spruit op komst is, voelt nog wat onwerkelijk voor Elsinga en haar partner Sander . "Ik vind het lastig voorstellen dat we een gezin hebben met twee kinderen straks, Sander en ik. Maar we zijn er zo gelukkig mee.” Elsinga onthulde vlak na de bekendmaking ook het geslacht van de baby. "We krijgen een meisje. Leuk hé?”, klonk het enthousiast. Dan heeft Jip straks een zusje. Echt geweldig.” De radio-dj zei dat ze de afgelopen tijd ‘een heel sterk voorgevoel’ had dat het een meisje zou zijn. "Ik weet dat ik de test had gedaan en dat ik tegen Sander zei: ik denk dat het een meisje is.”