Zo hebben Marijn Kuipers en Dave Roelvink elkaar ontmoet

Entertainment
door Eva
dinsdag, 08 oktober 2024 om 11:07
img 9709
Marijn Kuipers en Dave Roelvink zijn het nieuwe It-couple. De twee tortelduifjes hebben elkaar pas kort geleden leren kennen, maar zijn nu al helemaal in de roze wolken. Ook vader Roelvink ziet de romantiek vliegen.

Marijn Kuipers Dave Roelvink datingapp

Dave Roelvink en Marijn Kuipers maakten afgelopen augustus bekend dat ze een stelletje zijn. De twee hebben elkaar leren kennen via een datingapp. In een interview met Grazia doet Marijn Kuipers het boekje open over haar relatie met Roelvink. Toen Marijn Kuipers de vraag kreeg of dat ze een flirt is of toch liever een relatie heeft kon ze snel antwoorden.
"Ik ben een flirt, maar ik zit toch liever in een relatie. Ik heb drie lange relaties gehad. In de tweeënhalf jaar dat ik wel single was, heb ik gedatet via datingapps, maar dat was geen succes", vertelt Marijn. "Al moet ik bekennen dat ik Dave via een datingapp ken..."

Heel romantisch

'We hebben het heel fijn en houden allebei van de kleine dingetjes in het leven', vertelt Marijn. Zo laat Dave briefjes achter, doet hij de deur voor haar open en neemt haar favoriete snack mee. Dave is zo te zien erg romantisch. Hoewel de twee nog niet erg lang hebben lijkt de relatie in volle bloei te zijn, het geheim achter de vlotte bloei is volgens Marijn dat de communicatie tussen de twee erg goed is. 'Wij kunnen heel goed praten. En ik voel me heel veilig bij hem. Het is gewoon een hele lieve jongen en hij draagt me echt op handen en voeten.'

Familie Roelvink

De familie Roelvink is ook erg blij met Marijn Kuipers. Zo is ze al van harte welkom geheten en voelt ze zich helemaal thuis bij haar nieuwe schoon familie. Dries Roelvink is ook zeker te spreken over de nieuwe aanwinst van de familie. 'Dave is verliefd. We hebben d'r twee keer kort ontmoet. Leuke meid', vertelt Dries Roelvink aan Shownieuws.