Mariska Bauer krijgt heftige kritiek op video's: ‘Wat zie je eruit’

Entertainment
door Lois
woensdag, 27 maart 2024 om 14:03
mariska bauer
Mariska Bauer is onlangs begonnen met het delen van kookvideo's op Instagram. Hoewel ze veel positieve reacties ontvangt, krijgt ze ook veel negatieve reacties. Maar wat vindt zij daar eigenlijk van?

Mariska Bauer koken

Hoewel Mariska's culinaire avonturen veel aandacht trekken, zijn niet alle reacties even vriendelijk. Naast de vele positieve reacties zijn er ook snijdende reacties zoals "Wat zie je eruit!", die net zo pijnlijk zijn als het snijden van uien.
Mariska, een enthousiaste kok, deelt graag haar kookavonturen op Instagram. Hoewel ze alle negatieve reacties verwijdert, blijft de impact ervan niet onopgemerkt. "Ik weet het niet", reageert Frans Bauer in een interview met weekblad Weekend. "Er zijn altijd mensen die hun ongezouten mening willen geven, dat hoort bij deze tijd. Maar Mariska kan er goed mee omgaan."

Stoppen

Volgens Frans is de kritiek geen reden voor Mariska om te stoppen met de kookvideo’s. "Zolang ze het leuk vindt niet, en dat is het allerbelangrijkste”, vertelt hij. "Er zit ook geen commercieel belang achter, het wordt niet gesponsord. Ze doet het niet omdat ze een product moet aanprijzen of zo, maar gewoon omdat ze er plezier in heeft. En weet je, dan is het leuk.”
Na een herseninfarct twee jaar geleden gaat het nu goed met Mariska. "Het gaat eigenlijk hartstikke goed met haar", bevestigt Frans. "Hoewel ze nog steeds last heeft van prikkels, ging het recentelijk heel goed toen ze met me mee was naar Holland Zingt Hazes."

Trots

Frans Bauer staat bekend als een van de weinige bekende Nederlanders waarover geen geruchten van overspel circuleren. Zelfs Yvonne Coldeweijer heeft geen roddels over Frans. "Thuis moeten we wel gniffelen", deelde Mariska Bauer eerder.
En Frans bekende dat als Yvonne Coldeweijer zijn dochter was geweest hij trots was. "Mensen kunnen negatief zijn over die juicekanalen, maar het is de nieuwe tijd en zij is daar een vertegenwoordiger van. Vroeger bestonden alleen roddelbladen, waarbij het een week duurde voordat iets publiekelijk werd gemaakt. Nu staat het een seconde later online."