Mark Gillis opgenomen in het ziekenhuis: 'Vecht voor zijn leven'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 05 juli 2024 om 9:56
mark gillis vriendin
Peter Gillis laat weten dat zijn zoon, Mark Gillis, in kritieke toestand is opgenomen in het ziekenhuis. Hij ligt op de intensive care en is aan het vechten voor zijn leven.

Mark Gillis opgenomen in het ziekenhuis: 'Vecht voor zijn leven'

Mark Gillis verkeert momenteel in een zorgwekkende gezondheidstoestand en is opgenomen op de intensive care van een ziekenhuis. Volgens zijn vader Peter Gillis is Mark ernstig ziek geworden en worden er verschillende medische onderzoeken uitgevoerd om de oorzaak vast te stellen. Vanwege het verslechteren van zijn toestand, is besloten om Mark in een kunstmatige coma te brengen en te beademen. Dit geeft zijn lichaam de gelegenheid om uit te rusten en te reageren op de toegediende medicatie.

Longontsteking

De oorzaak van Marks ziekenhuisopname blijkt een zeer ernstige longontsteking te zijn, veroorzaakt door een nog onbekende bacterie of virus. De medische staf van de intensive care doet er alles aan om Mark de best mogelijke zorg te bieden. Op dit moment is zijn toestand echter nog kritiek en vecht hij voor zijn leven.
Deze situatie is bijzonder moeilijk en emotioneel voor de familie Gillis. We hopen oprecht dat Mark spoedig zal herstellen en wensen de familie veel kracht toe in deze zware periode.