Martien Meiland boos op Evert Santegoeds: 'Zwarte lijst'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 22 maart 2024 om 16:21
realitynl 70
Martien Meiland kent Evert Santegoeds al jaren en jaren, zelfs voordat Martien bekend is geworden. Martien is niet te spreken over Evert en dat laat hij via een bijzondere manier weten ook.
De Meilandjes komen weer met een nieuw verdienmodel. Zo komen ze met hun vierde biografie aan. Dit boek gaat over de productie achter de schermen bij Chateau Meiland. Schrijver Jan Dijkgraaf, die alle andere drie biografieën heeft geschreven, krijgt het klusje ook nog voor de vierde keer. “Nou, ze steken wel ongeveer professor Loe de Jong naar de kroon met deel vier," sneert Privé-baas Evert Santegoeds in Shownieuws.

Martien Meiland Evert Santegoeds

"Het is écht te veel van het goede", zegt Evert over de aankondiging van het vierde boek over de Meilandjes. “Ik merkte bij het boek van Erica al dat het ontzettend overlapte met dat van Martien. Uit een ander oogpunt beschreven, maar het waren wel dezelfde verhalen.” Evert en zijn collega's zullen weinig meekrijgen van de presentatie van het nieuwe boek. Ze worden geboycot doordat ze een interview hebben gepubliceerd met de man die wordt beschuldigd van de verkrachting van Maxime. “Ik mag niet komen heb ik begrepen, omdat ik de vermeende verkrachter een podium heb gegeven", aldus Evert. Zo heeft de 'aanrander' van Maxime aangifte gedaan tegen haar.

Zwarte lijst

Martien en Evert kennen elkaar al jaren. “Voor we bekend werden, had ik altijd al een goed contact met Evert Santegoeds. Die woonde bij mij in de buurt en kwam regelmatig in Noordwijk in de winkel”, zei Martien een paar jaar geleden. “Met Evert heb ik een prima relatie, nooit een hekel aan gehad.” Daar lijkt nu toch wel verandering in te zijn gekomen, zo geeft Evert aan dat hij op de welbekende 'zwarte lijst' van de Meilandjes staat. Evert vind het heel jammer en zegt: "Ik ben er niet meer welkom. Dat vind ik wel heel jammer. Ik heb niets anders gedaan dan de familie op de kaart gezet.”