Martien Meiland doet een pikante onthulling: 'Ik deed het op de parkeerplaats'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 29 augustus 2023 om 11:51
martien meiland gemeenschap parkeerplaats
Martien Meiland heeft gereageerd over de pikante onthulling, dat hij gemeenschap heeft gehad op de parkeerplaats. Martien geeft inderdaad toe dat het gebeurd is. “Ja, zeker. Natuurlijk. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en wilde dat allemaal gaan ontdekken.”

Het boek van Caroline Van Eeden

Afgelopen donderdag heeft Wilfred Genee in Vandaag Inside een stukje uit het boek van Nagejaagd. Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland van Caroline Van Eeden voorgelezen, waarin ze vertelt dat Martien Meiland gemeenschap heeft gehad op de parkeerplaats. De onthulling werd behoorlijk in het licht gezet, doordat Wilfred er minuten lang aandacht aan gaf.
Het boek van Van Eeden komt begin oktober uit. Bij de aankondiging van haar boek vertelde ze dat ze meer details zou gaan geven , over de daadwerkelijke redenen achter haar verbanning van het chateau en de serie.

Martien Meiland deed het op de parkeerplaats

Martien reageerde na drie dagen op de onthullingen. Als Martien gevraagd wordt of hij zich zorgen maakt om de aankondiging van het boek, ontkent hij dit. Sterker nog, hij kon er zelfs om lachen! “Wij lagen helemaal in een deuk. Ja, werkelijk waar! Als dat de high gloss is uit het boek, dan denk ik dat het niet ehhh... Net als de tv-carrière van mevrouw Van Eeden, dat is natuurlijk ook niet lekker gegaan.”
Martien geeft toe dat hij gemeenschap heeft gehad op de parkeerplaats. Hij schaamt zich er niet voor. Het is volgens Martien al weer een tijdje geleden. “Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en wilde dat allemaal gaan ontdekken.”