Martien Meiland onder vuur na likken aan mannengezicht

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 10 oktober 2023 om 16:55
ontwerp zonder titel 66 1
Er gaan veel verhalen rond over het privéleven van Martien Meiland . Toch is het verhaal dat we nu te horen hebben gekregen, wel weer héél erg bijzonder.

Meisje van plezier

In het boek Nagejaagd. Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland , hebben we kunnen lezen dat Maxime Meiland wel aan het werk wilde als ' meisje van plezier '. Ze droomt er van om een dubbelleven te leiden, onthult voormalig huisvriendin Caroline van Eeden.
Maxime zou zich hebben ingeschreven voor een Amerikaanse datingsite." Er zijn alleen rijke mannen op" , zei Maxime toen. Caroline vroeg daarna: " Wat moet jij met een Amerikaanse vriend? " Maxime reageerde: " Hou je smoel als je het niet weet. Het is de bedoeling dat ik met hen op zakenreis ga. "
Ook Martien Meiland zag het niet bepaald zitten dat zijn dochter met rijke Amerikanen op reis zou gaan. " Papa, doe niet zo achterlijk. Ik wil geen relatie met Amerikaanse mafkezen; als er een match is, vlieg ik naar hen toe, hou ze een beetje gezelschap, ga lekker met hen eten als ze ’s avonds van hun werk komen en dat is het. " Caroline waarschuwde Maxime nog: " Die mannen willen alleen jouw lichaam. Maxime wilde niet luisteren: “Waar bemoei jij je mee, je bent mijn moeder niet. "

Martien Meiland likt gezichten van mannen

Martien Meiland zou zich in aanwezigheid van Caroline vrij losjes hebben gedragen. Ze genoten samen van een drankje in De Rosser, een café in Noordwijk. " Binnen de kortste keren klom Martien Meiland op de bar om aan willekeurige mannengezichten te likken.
", vertelt Caroline in haar boek. Er wordt beweerd dat Caroline door de familie Meiland 'geestelijk mishandeld' is. Martien ontkracht echter recentelijk deze beweringen in een gesprek met Shownieuws . " Ik heb het boek niet gelezen, en ik ga het ook echt niet lezen" , Vertelde Martien. " Ik vind het echt zó zonde van m’n tijd. Ik heb wel andere dingen te doen in dit drukke pension. Ik weet alles al van de familie Meiland en ook van mevrouw Van Eeden, van het misbruik vroeger en het bed gedeeld hebben met twee BN’ers. "
Heeft Martien Meiland zijn voormalig huisvriendin geestelijk mishandeld? " Ik vind dat zo lachwekkend, ik moet daar echt heel erg om lachen. "