Martijn uit B&B Vol Liefde wordt aangezien voor brombeer: 'Laat ze maar praten'

Entertainment
door Indy
maandag, 18 september 2023 om 10:32
martijn bb vol liefde
Martijn uit B&B Vol Liefde kreeg een bak kritiek over zich heen naar aanleiding van het programma. De B&B-houder werd door de kijkers aangezien als brombeer, maar hij trekt zich hier weinig van aan.

Martijn uit B&B Vol Liefde

In een interview met het Algemeen Dagblad zegt Martijn dat de teksten van 'toetsenbordridders' hem het ene oor ingaan en het andere oor weer uit. " Ik heb de impact van B&B Vol Liefde wel echt onderschat. Mensen hebben op basis van wat ze zien een mening over je. Ze vonden me een brombeer" , zegt hij. "Maar hoeveel personen zijn dat er nou van de meer dan een miljoen mensen die naar het programma keken?"
Van de week was hier nog een stel uit Nederland waarvan de man tijdens het afscheid zei: jij bent veel sympathieker dan je op tv overkwam.

Klein deel wordt uitgezonden

Martijn snap wel waar het commentaar vandaan komt. Er wordt drie weken lang zo ongeveer de hele dag gefilmd, maar daar wordt natuurlijk maar een klein deel van uitgezonden. "Dat zeiden vrienden ook die me appten: 'Laat ze maar praten, wij weten hoe je echt bent'. Dat is fijn op zo'n moment. Ze kunnen niet alles uitzenden."
De B&B-houder woont in Thailand en aangezien de reguliere uitzendingen voor hem middernacht pas waren, keek hij samen met zijn personeel in de avond naar herhalingen van de serie. "Mensen om me heen moesten vaak lachen. Ik sta er nuchter in"
, zegt Martijn. Toch ziet hij zelf in dat hij niet altijd even tactisch was in wat hij zei voor de camera. "Ik sta stevig in m’n schoenen, ik zeg wat ik denk en soms denk ik: dat had ik beter iets anders kunnen zeggen."
We hebben allemaal het afscheid tussen Martijn en Tamara
kunnen zien en hier kwam Martijn niet bepaald goed uit de verf kunnen we je vertellen.

Populair bij de vrouwen

Martijn heeft, waar anderen wel de liefde vonden , zijn ware liefde helaas niet gevonden in het programma, maar hij is door de uitzendingen wel populair geworden bij de vrouwen. Hij heeft na het programma veel mailtjes en berichten gehad van vrouwen die geïnteresseerd zijn in hem. "Ik heb alles netjes gelezen, maar ik heb er geen contacten uitgehaald. Wie weet zit er ooit iets tussen."