Martijn Krabbé denkt dat de kans klein is dat The Voice of Holland terugkeert

Entertainment
door Sophie
donderdag, 10 november 2022 om 8:48
martijn krabbe tvoh
Martijn Krabbé was jarenlang de presentator van The Voice of Holland, totdat het schokkende nieuws rondom het grensoverschrijdende gedrag bij het programma naar buiten kwam. Hij vertelt in 'Aran on Tour' over de mogelijke terugkeer van het programma.
The Voice of Holland wordt abrupt van de buis gehaald
Eerder dit jaar maakte BOOS een aflevering over de misstanden rondom The Voice of Holland. Verschillende dames kwamen aan het woord en beschuldigen Jeroen Rietbergen , Ali B en Marco Borsato van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma. Na de aflevering werd het programma abrupt van de buis gehaald en is sindsdien niet teruggekeerd. In 'Aran on Tour' vertelt Martijn Krabbé over de mogelijke terugkeer van het programma.
Martijn Krabbé over de terugkeer van The Voice of Holland
Martijn Krabbé kan niet teveel kwijt over The Voice of Holland vanwege het lopende onderzoek. Wel vertelt hij het volgende: "Iedereen zit te wachten totdat er een conclusie aan gebonden wordt. Iedereen wil natuurlijk weten: wat is er waar. Ik ook."
Hij geeft ook aan zelfs niet mee te hebben gekregen van wat er zich volgens de aflevering van BOOS achter de schermen heeft afgespeeld. Ook heeft Martijn antwoord op de vraag of het programma ooit nog terug zal komen. Volgens hem wordt dit nogal 'moeilijk'.