Martijn Krabbé is boos op Anouk vanwege reactie op The Voice of Holland

Entertainment
door Sophie
maandag, 28 november 2022 om 9:11
anouk en martijn tvoh
Alle ophef over The Voice of Holland is bij de medewerkers van het programma niet in de koude kleren gaan zitten. Anouk sprak zich na de aflevering van BOOS uit over de incidenten en noemde het programma 'een corrupte bende'. Martijn Krabbé is nogal boos over de uitspraken die zijn ex-collega deed.
Anouk vond The Voice of Holland 'een kloteformat'
In het interviewprogramma van Beau van Erven Dorens vertelt Martijn Krabbé over dat Anouk The Voice of Holland naar een hoger niveau heeft getild. "Ze was een godsgeschenk voor dat programma. (...) Door wie zij is, door haar reputatie. Ik ben altijd vreselijk blij met haar geweest. Het punt was alleen: zij vond het een kloteformat. Zij vond het helemaal niet leuk.
Dat Anouk het programma niet altijd leuk vond, hebben de kijkers ook wel meegekregen tijdens de uitzendingen. Blijkbaar zag Anouk er het nut niet van in dat ze meerdere mensen moest coachen. Het maakte het werken met de zangeres voor de gehele productie heel erg lastig. "Grote, zwarte donderwolken om haar heen. Ik kon er wel om lachen. Maar het heeft de productie veel moeite gekost om haar een beetje vrolijk te houden.
Martijn Krabbé is boos over de reactie van Anouk op de TVOH-ophef
In januari verscheen de aflevering van BOOS over The Voice of Holland. In de aflevering komen verschillende misstanden aan het licht over Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen. De kandidaten zouden te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag door de heren.
Al vrij snel na de uitzending kwam Anouk met een reactie. Ze liet al vrij snel weten dat ze vindt dat het programma 'een corrupte bende' is.
Martijn is absoluut niet blij met de reactie die zijn ex-collega destijds gaf. "Hoe denk je dat wij ons voelden daar allemaal? We hebben verdorie de rode loper voor de uitgelegd de afgelopen zes jaar. Wat zullen we nou krijgen? Corrupte bende, sorry?
Ondanks dat hij niet blij is met de reactie van Anouk, heeft hij haar hier nooit op aangesproken. "Wat heb je eraan? Ze heeft het een maand later genuanceerd, dan denk ik: nou, prima."
Of The Voice of Holland ooit nog zal terugkeren ? Daar is Martijn Krabbé ook niet zo zeker van. Hij denkt dat de kans erg klein is.