Mattie Valk noemt zwangere Marieke Elsinga een olifant: 'Geen respect'

Entertainment
door Lois
donderdag, 07 maart 2024 om 16:02
marieke elsinga en mattie valk
In een recente video op Instagram laat Mattie Valk zijn ongefilterde mening over zijn zwangere collega, Marieke Elsinga. Terwijl Marieke enthousiast danste op een hardstyle-nummer, keek Mattie met verbazing toe en uitte hij op een nare manier zijn kritiek.

Marieke Elsinga zwanger

"Ach lieverd, het is natuurlijk ook omdat je zwanger bent. Maar het is een beetje alsof een olifant probeert te hakken", vertelt Mattie. "Ik had een sport-bh moeten aandoen, merk ik al weer", zei Marieke Elsinga zelf tijdens het hakken.
Marieke heeft onlangs haar tweede zwangerschap bekendgemaakt in de ochtendshow van Qmusic. In een interview van RTL Boulevard vertelde Marieke dat ze "belabberde weken" achter de rug heeft en dat ze last heeft van vermoeidheid en misselijkheid. “Ik vind Marieke Elsinga irritant, want álles wat zij zegt, heeft zij van tevoren bedacht, kwam ik achter”, sneert Yvonne in De Juice Show. Yvonne kon niet naar het interview kijken, aan alle antwoorden die Marieke gaf, merkte ze, dat de antwoorden op de vragen van tevoren zijn bedacht.

Onmogelijk

Marieke Elsinga is in augustus uitgerekend. "Ik vind het lastig voorstellen dat we een gezin hebben met twee kinderen straks, Sander en ik." Radiocolumnist Patrick Kicken meent echter dat ze zichzelf in de vingers snijdt. Volgens hem is het onmogelijk om een ochtendshow bij een grote landelijke zender te combineren met de zorg voor twee jonge kinderen, inclusief de bijbehorende slapeloze nachten en energievretende taken zoals kolven. Is dit dan toch het einde van Mattie & Marieke? 

Plek stelen

Marieke heeft aangegeven dat ze last heeft van vermoeidheid en daarom werkt ze nu vier keer in de week. Mattie is momenteel andere sidekicks aan het proberen, dit gaat hij samen doen met Miljuschka Witzenhausen. Eerder geloofde Yvonne Coldeweijer ook al niks van de vriendschap van Mattie en Marieke. "Dat is allemaal nep joh." En nu zoekt Mattie dus een vervanger, had Yvonne dan toch gelijk. Miljuschka lijkt gretig om Marieke Elsinga haar functie over te nemen en het bevalt haar goed.