Max Verstappen brengt meer tijd door met dochter Kelly Piquet dan eigen vader: 'Ze is heel schattig'

Entertainment
door Lois
donderdag, 29 februari 2024 om 10:00
max verstappen kelly
Max Verstappen kreeg een relatie met Kelly Piquet in 2020 toen zij al moeder was van Penelope. En hoewel Verstappen niet de vader is van Penelope, brengt hij veel tijd met het meisje door. Toch voelt hij zich geen vaderfiguur.

Speciale plek

Max Verstappen, is een Nederlandse Formule 1-coureur en drievoudig wereldkampioen. Hij staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties op het racecircuit, waarbij zijn talent, toewijding en harde werk hebben bijgedragen aan zijn succes, maar hij heeft zijn succes ook te danken aan de stabiliteit die zijn relatie met Kelly hem biedt. In 2020 kreeg Max en relatie met Kelly Pigue, die eerder met voormalig Formule 1-coureur Daniil Kvyat dochter Penelope kreeg. 
Penelope, de dochter van Kelly en Daniil, lijkt een speciale plek te hebben in het leven van Verstappen, hoewel hij duidelijk aangeeft niet haar vader te zijn. "Ze is heel schattig”, zegt Max tegen het tijdschrift Time. Maar, zo zegt hij ook: "Ik ben niet de vader, dat is niet het doel. Het is altijd erg belangrijk dat ze een goede relatie heeft met haar eigen vader, en die heeft ze.”

Uit elkaar

En dat terwijl het erop lijkt dat Max Verstappen meer tijd doorbrengt met Penelope dan haar vader. Dat heeft ermee te maken dat Penelope vaker bij Kelly is dan bij Daniil. "Ik zie haar elke dag als ik thuis ben. We kunnen het heel goed met elkaar vinden”, aldus Max.
In juli gingen er nog geruchten rond dat Max en Kelly Piquet mogelijk uit elkaar zijn. Juicechannel postte destijds een bericht op Instagram dat er iets in de relatie van Max en Kelly niet klopte.

Mooie herinnering

Bij de fans van Max Verstappen, maar ook bij die van Kelly Pigue, is het inmiddels een beetje een grap dat Max eigenlijk nooit tijd heeft voor zijn vriendin. Maar met Valentijnsdag maakt ook Max Verstappen blijkbaar een uitzondering. Kelly vond het wel jammer dat het nog zo koud was. Ze droomde over een warme tocht op de boot in de zon. Maar dat ging niet. Dan maar een foto delen van de mooie herinnering.