Zo ziet Maxime Meiland eruit na haar cosmetische ingreep

Entertainment
donderdag, 16 november 2023 om 14:50
ontwerp zonder titel 2023 11 16t140621327
Vorige week kondigde Maxime Meiland in haar Instagram Stories aan dat ze een cosmetische ingreep heeft gehad. Ze was de vriend onder haar kin zat en heeft een onderkincorrectie ondergaan. Ze deelt het resultaat van de ingreep met Shownieuws.

'Vriend onder mijn kin'

“Goedemorgen. Ik kan mij geen week verschuilen dus ik gooi het er maar op” , schrijft Maxime Meiland twee weken geleden bij een foto op Instagram, waarop te zien is dat haar gezicht in het verband zit. Maar wat heeft de Meiland-ster nu aan zichzelf laten doen? In een tweede verhaal legt ze uit wat er aan de hand is. “Ik was mijn vriend onder mijn kin zat” , schrijft ze bij een oude foto van zichzelf, mét onderkin.
Deze week deelt ze met Shownieuws een foto van haar kin voor de operatie en een foto van haar kin na de operatie. Ze vertelt dat ze erg blij is met het resultaat.
Resultaat kin Maxime Meiland

Meerdere ingrepen

Het is niet de eerste keer dat Maxime een cosmetische ingreep laat doen. Eerder heeft ze fillers in haar kin laten zetten. In een gesprek met Beau Monde heeft ze hier open over verteld. “Ik vind het mooi als iemand een recht profiel heeft, maar mijn kin staat iets naar achteren. Kom ik aan en wordt mijn gezicht wat boller, dan valt dat nog meer op. Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet?” , zegt Maxime. “Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed, maar daarna verhuisden we naar Frankrijk en vond ik het te veel gedoe.”
Ook heeft Maxime op haar negentiende een neuscorrectie ondergaan. “Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig. Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen.”

Nieuwe look

In september plaatste Maxime een foto op Instagram van haar nieuwe look . Wat meteen opvalt is haar nieuwe bril. Haar volgers zijn fan van haar nieuwe look en laten lovende reacties achter. “ Mooie bril, goed kapsel!, Chique de friemel. Wauw staat je fantastisch deze look, Jemig Maxime, andere jij ook deze vind ik er stoer uit zien” , luidt het onder de foto.
Ondanks de lovende reacties op Instagram, kunnen kijkers nog niet helemaal wennen aan de nieuwe bril van Maxime. " Die bril is veel te groot! ", word er op X gedeeld. Een andere kijker herkent de bril van Maxime ergens van. " Kan iemand prins Bernhard jr. bellen? Maxime heeft zijn bril gejat" , schrijft de kijker. "Geen gezicht " , reageert een andere kijker.
Ook schrijft iemand: " Ik heb het vermoeden dat Maxime straks met zo’n goedkope en lelijke brillen collectie op de markt komt. "