Maxime Meiland doet onthulling over gezinsuitbreiding: 'Wachten met een derde kindje'

Entertainment
door Denise
dinsdag, 30 mei 2023 om 10:15
ontwerp zonder titel 2023 05 30t093401148
Maxime Meiland zou graag nog een kindje willen met Leroy, dit liet zij vorige maand weten. Ze komt hier nu op terug en vertelt meer hierover aan weekblad Story.

Derde kindje voor Maxime Meiland?

Maxime vertelt over haar kinderwens met Leroy aan Story : "Ik heb er nog eens over nagedacht, en er ook met Leroy over gesproken."
Ze vertelt dat als ze nu zwanger zou raken, het wel heel druk zou worden in het gezin met drie jonge kinderen. Haar jongste dochter Vivé is bijna twee jaar en haar oudste, Claire, is vijf jaar.

Slechte timing

Maxime laat weten het aan de ene kant leuk te vinden om kinderen achter elkaar te krijgen, maar dat je dan wel jaren in de luiers zit. De timing komt nu dan ook niet goed uit voor haar. "Dat is voor ons nu niet te doen. Zeker omdat we nu ook ons pension hebben geopend."
Ze liet vorige maand weten dat haar spiraal er is uitgehaald aan Story." Ik gebruik geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom."
Ook vertelt Maxime dat ze altijd moeite had met anticonceptie . "Het is altijd een strijd geweest."

Toekomst

Ze wil toch nog even terugkomen op wat ze heeft gezegd en maakt hierbij duidelijk dat ze toch nog even wil wachten met een derde kindje. "Leroy en ik hebben dus besloten om nog even te wachten met een derde kindje. Ik ben nog jong, dus over vijf jaar kijken we verder."