Maxime Meiland en Leroy gaan alwéér verhuizen en zetten hun villa te koop

Entertainment
door Sophie
maandag, 21 november 2022 om 9:48
maxime en leroy villa 1
Het is weer zover, Maxime Meiland en haar echtgenoot Leroy gaan verhuizen. Ze kochten in het begin van dit jaar nog een luxe villa in Noordwijk, maar blijkbaar hebben ze daar ook alweer genoeg van. Tijd om spullen te pakken en weg te gaan. Ze zetten hun onlangs gekochte villa alweer op Funda.
Maxime Meiland en Leroy verhuizen opnieuw
De Meilandjes zijn niet vies van verhuizen. In de afgelopen tijd hebben ze vaak hun spullen ingepakt en verhuisd. Dit keer is het wederom de beurt aan Maxime en Leroy. Afgelopen maart kochten de twee nog een twee-onder-één-kapvilla in Noordwijk. Maar dit huis staat ondertussen alweer in de verkoop, ze zullen er alweer op uitgekeken zijn. Het huis staat te koop op Funda voor een bedrag van 1.295.000 euro.
Villa in Noordwijk
De villa van Maxime Meiland en Leroy heeft vijf slaapkamers, een grote veranda én aan mancave. Wij vragen ons dan ook heel sterk af waarom het stel weer gaat verhuizen, te klein zal het niet zijn.
Moeder Erica Meiland vertelde aan Shownieuws dat er zich een buitenkansje had voorgedaan voor het pasgetrouwde stel. "Hun droomhuis in Noordwijk kwam te koop te staan. Een huis met een grotere tuin, zoals Maxime en Leroy het graag wilden.
Zie hieronder een aantal foto's van de woning, bekijk de rest op de site van BekendeBuren :
maxime meiland villa 2 637b522e7c459
maxime meiland villa 1 637b522e7d80c