Maxime Meiland opvallend actief in ziekenhuis: 'Niet de eerste keer'

Entertainment
door Lois
donderdag, 14 maart 2024 om 15:41
maxime meiland
Gisteren was Maxime Meiland opvallend aanwezig in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Op haar sociale media deelde ze een video waarin haar jongste dochter, Vivé, met een ballon door het ziekenhuis liep, samen met haar zus Claire. De aanwezigheid van het gezin tijdens de officiële bezoekuren riep veel vragen op: bij wie waren ze op bezoek?

Medische instelling

Dit was niet de eerste keer dat de Meiland-familie in een ziekenhuis werd gespot. In oktober vorig jaar werden ze ook al gezien in een medische instelling, hoewel de reden destijds onbekend bleef. De nieuwsgierigheid rondom hun recente ziekenhuisbezoek werd versterkt door het feit dat Maxime en haar dochters opvallend actief waren tijdens de bezoekuren.
Momenteel is de familie Meiland te zien in het programma Chateau Meiland VIPS, waar elke week twee BN’ers komen logeren in hun pension Code Rosé. Deze week waren Sylvia Geersen en Viktor Brand te gast in het pension.

Inspraak

Erica Meiland vertelde recentelijk aan De Telegraaf dat ze inspraak hadden bij de keuze van de gasten, met namen als Catherine Keyl, Patty Brard, Koen Pieter van Dijk, Sylvia Geersen en Victor Brand. Ook Yvonne Coldeweijer werd gevraagd, maar zij moest afslaan omdat ze op het punt stond om te bevallen.
Ondertussen heeft journalist Jan Uriot kritiek geuit op het programma in de podcast Strikt Privé. Hij omschrijft de uitzendingen als "infantiele spelletjes, domme vragen en achterlijke uitspraken." Opvallend noemt hij de uitspraak van Montana Meiland, die onverwacht een niet al te slimme opmerking maakte, terwijl ze doorgaans als de helderste van de familie wordt beschouwd.

Bodemprocedure

Er is eerder ook een smaadzaak tegen Maxime Meiland aangespannen omdat ze in haar biografie heeft geschreven dat door de man in kwestie is verkracht. De rechtbank in Den Haag gaf de vermeende verkrachter vrijdagochtend geen gelijk en dus hoeft het boek van Maxime volgens de rechter niet uit de handel.
Deze zaak lijkt echter een vervolg te krijgen, aangezien de beschuldigde man nu een bodemprocedure begint, ondanks de eerdere uitspraak in het voordeel van Maxime.