Maxime Meiland over geruchten derde kindje: 'Geen anticonceptie'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 16 april 2024 om 9:57
maxime meiland
Vivé Meiland, de dochter van Maxime Meiland, is vorige week gedoopt. En ondertussen klinken er ook al weer geruchten dat Maxime in verwachting zou zijn van een derde kindje.

Maxime Meiland

Maxime verscheen al in 2006 op televisie bij het programma Ik vertrek. Martien Meiland en Erica Meiland besloten om de spullen in te pakken en om in Frankrijk een Bed & Breakfast te beginnen. Maxime was destijds nog maar tien jaar oud en zo zagen we haar regelmatig op beeld voorbij komen. De familie Meiland kreeg later een eigen realityserie: Chateau Meiland en wonnen zelfs een Televizier-Ring. 

Aankondiging

Ondanks dat Maxime nu wat successen heeft gehad, is dit niet altijd zo geweest. Net zoals haar ouders haar voorgingen, heeft Maxime nu ook een eigen biografie ‘Maxime – Misbruikt, Ontspoord en Nu... Gelukkig!’ Over de biografie is inmiddels een smaadzaak gestart. Die rechtszaak heeft Maxime inmiddels gewonnen en nu heeft haar vermeende verkrachtiger een bodemprocedure gestart.
De geruchten van Maxime Meiland haar zwangerschap ontstonden onder meer doordat Maxime een opvallende reactie onder een lief filmpje samen met partner Leroy Molkenboer heeft geliked. Een fan schreef in de comments: "Aankondiging baby nummer 3 binnenkort."

Ziekenhuis

Maxime heeft die reactie een digitaal hartje meegegeven en werd bovendien onlangs nog met haar hele gezin gespot in het ziekenhuis. Toch is er van de speculaties niets waar. In gesprek met Shownieuws reageert Maxime: "Oh nee hoor, geen baby 3 op komst. Nog even niet!"
Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen. "Ik gebruik geen andere anticonceptie”, vertelde Maxime in gesprek met weekblad Story. "Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom.”