Meilandjes bouwen eigen droomhuis: 'Weer samen onder een dak'

Entertainment
door Indy
woensdag, 18 oktober 2023 om 14:30
familie meiland chateau
De Meilandjes gaan, voor de verandering, verhuizen. Maxime Meiland heeft haar droomvilla al te koop gezet en ook Martien Meiland en Erica Meiland zullen binnenkort hun spullen pakken. De familie gaat namelijk weer samen in één huis wonen.

Droomvilla te koop

Vorige week zette Maxime Meiland haar droomvilla te koop . De maandelijkse lasten zijn te hoog en het huis vergt meer onderhoud dan Maxime had verwacht. Daarnaast vertelde ze in een gesprek met RTL Boulevard dat er een kans is geboden die zij en haar gezin met beide handen hebben aangegrepen. "Dit komt zelden op de markt. Het is nieuwbouw, het heeft met familie te maken."
Eerder gingen er geruchten de ronde dat Martien Meiland en Erica Meiland een villa van 7,25 miljoen euro in Noordwijk hebben gekocht. Volgens een buurtbewoner zou Maxime met haar gezin meeverhuizen naar het pand. Weekblad Story laat weten dat de familie Meiland andere plannen heeft. Het bod van zeven miljoen euro op de Noordwijkse stadsvilla zou zijn afgewezen en de Meilandjes gaan hun eigen droomhuis bouwen.

Eigen droomhuis bouwen

Nu weten we gelijk wat Maxime bedoelt met 'het heeft met de familie te maken'. De Meilandjes gaat namelijk weer onder één dak wonen. En het wordt nog spectaculairder dan de vorige keer. De familie laat namelijk hun eigen droomhuis bouwen. Erica zou de bouwschets van de woning al jaren geleden hebben gemaakt.
Vorig jaar vertelde Sander, de ex-vriend van Erica, al aan Story dat Martien, Erica en Maxime in januari 2021 al plannen hadden om samen een kavel te kopen. "Ze wilden daar met zijn allen onder één dak gaan wonen, maar kregen het destijds niet rond”
Erica wilde destijds dat Sander ook bij de familie intrekt in de woning. "Ze heeft mij toen een door haar gemaakte tekening van de woning gestuurd” , zegt Sander. Story heeft inmiddels de bouwschets in handen. "Ze wilde daar met mij samenwonen en ondertussen ook Martien en Maxime om zich heen hebben. Het midden van de woning zou een gezamenlijk verblijf zijn, waar we dan met z’n allen konden verblijven.”