Meilandjes zetten pension Code Rosé nu alweer te koop: 'Veel kritiek'

Entertainment
door Lois
woensdag, 17 april 2024 om 9:06
martien meiland
Dinsdagavond komt er onverwacht nieuws naar buiten vanuit Familie Meiland. Na een jaar lang hun Bed & Breakfast Code Rosé te hebben gerund, hebben ze het pension alweer te koop gezet...

Code Rosé te koop

In de afgelopen weken konden fans van de familie Meiland meegenieten van een kijkje in Code Rosé, waar verschillende BN'ers te gast waren, zoals Gordon en Miljuschka Witzenhausen. Je zou denken dat dit goede marketing zou zijn voor de bed & breakfast, maar toch hebben de Meilandjes besloten om de deuren alweer te sluiten.
"Morgen bij ons online!”, luidt het op de Instagram van Damen Makelaars. Het makelaarskantoor deelt er een herkenbare foto bij. "Het kost een geoefend oog geen moeite om te zien dat dit om Code Rosé gaat”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. "Zo te zien willen de Meilandjes er na ruim een jaar alweer vanaf.”

Geschokt

De berichtgeving van Realityfbi wordt bevestigd door Erica Meiland aan RTL Boulevard, terwijl Martien Meiland het nieuws deelt op zijn eigen Instagram-account. Hij deelt de video van de makelaar met diverse foto's van de Bed & Breakfast. Volgers van Martien reageren geschokt en vragen zich af wat dit te betekenen heeft.
Zo reageert een volger onder de post: "Wij hebben in augustus geboekt als verrassing voor mijn vader zijn 60ste verjaardag. Ik hoop dat jullie er dan nog zijn om te zien om mij vader daarmee te verrassen." Iemand anders schrijft: "Hé?! Nu al! Wat jammer. Had zo graag nog eens willen verblijven." Ook ontvangt de familie kritiek op deze actie: "Wat een slappe mensen zijn jullie. Jullie houden niks vol kunnen."

Maandenlang

De familie Meiland kocht eind 2022 voor een bedrag van 1,5 miljoen euro het pension in Noordwijk. Maandenlang werd het pension verbouwd en omgetoverd tot Code Rosé. "Er moet heel veel gebeuren, dat vinden we leuk. Van niets iets maken”, zei Erica destijds in gesprek met het AD. Toch heeft de familie, nog geen jaar na de opening, besloten het weer van de hand te doen.